Minune, în această dimineaţă. Raulică a venit pe lume la stână, în mijlocul naturii. Ambulanţa nu a putut ajunge la el, medicul însă, da !

O naştere mai aparte a avut loc noaptea trecută în judeţ. Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost alături de micuţul ce a venit pe lume într-un loc de basm. După cum ne informează managerul Ambulanţei bistriţene, Annabella Muszi copilul s-a născut la Fânaţe - Şopteriu, fiind deja venit pe lume când echipajul SAJ a ajuns la el pe o vreme ploioasă pe jos, o distanţă destul de mare. I-au acordat acordat primele îngrijiri micuţului şi mamei asistentul Ungur, ambualnţierul Savu, voluntarul Cătuna. " Îi felicit pe colegii mei pentru dăruirea cu care îşi fac această meserie, chiar în condiţii extrem de grele, dat fiind deficitul de personal cu care ne confruntăm. Este o muncă nobilă de a salva şi a aduce pe lume vieţi" ne-a declarat Annabella Muszi. Copilul împreună cu mama au fost transportaţi la Spitalul Judeţean.
Relatarea cea mai bună o are cel care a participat la minune, Sebi Cătuna, voluntar la Ambulanţă: “Azi dimineata in jurul orei 4:00 primim solicitare intr-un catun din judet.Urcam in ambulanta. Imi ocup locul din spate, pun centura, manusile de unica folosinta si pornim. Cazul:Nastere. Parcurgem circa 40-50 de kilometri pana la gravida si cu greu reusim sa o gasim, reperele date de apelant fiind foarte vagi. Era pe un deal, la cateva sute de metri de soseaua principala. Luam toate ustensilele necesare, cateva lanterne si pornim! Urcam panta cu greu, ne fugaresc vreo 5 câini (suntem intregi din fericire) ajungem la o stana,la o cabana mica si ingusta, si incepem sa ne facem treaba. In ciuda conditiilor Raulica a venit pe lume intr-o stana in mijlocul naturii. Sper ca Raulica sa fie fericit, sanatos si sa aibă parte doar de noroc in viata.
Respect pentru medicii, asistentii, voluntarii si ambulantierii care lucreaza in urgente, duc o lupta zilnica contracronometru indiferent de ora, anotimp sau conditii meteorologice!!! Jos palaria Eroilor”.
Felicitări şi din partea noastră, iar lui Raul îi dorim să crescă mare şi să fie sănătos !

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]