Mario Robert Sima, elevul de 10 de la Gimnazială 1

Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa se poate mândri cu un elev de nota 10, nu doar în decursul celor patru ani de gimnaziu, de altfel şeful de promoţie al instituţiei şcolare, ci şi după susţinerea probelor de la examenul de Evaluare Naţională. Mario Robert Sima a obţinut media 10, după soluţionarea contestaţiilor, acesta adjudecându-şi un 10 plin şi la matematică, asta după ce obţinu-se, în prima etapă, nota 9,95.
După cum ne-a declarat directorul Şcolii Gimnaziale nr. 1, prof. Ancuţa Mihaiu, rezultatele deosebite vin în urma unei munci în echipă, a rodului parteneriatului între elev-dascăl – familie, Mario fiind olimpic naţional la română şi matematică, cel mai recent rezultat fiind obţinut la Concursul Naţional „Ionel Teodoreanu” de la Iaşi, de unde a adus la Bistriţa un important premiu, care se adaugă premiilor obţinute anul acesta la Olimpiadele de română şi matematică, Olimpiada de Lingvistică şi Concursul Judeţean „Bistriţa civică”.
Şcoala, ca gest de recunoaştere pentru toate rezultatele obţinute, l-a premiat la finalul anului şcolar pe Robert Mario Sima, urându-i mult succes pe mai departe în cariera de licean, care se pare că va fi la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, profilul Matermatică-Informatică.
Îl felicităm şi ne bucurăm că judeţul nostru are elevi care demonstrează că poţi avea rezultate maxime atunci când îţi doreşti acest lucru.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]