Marcel Ciolacu: Radu Moldovan este cel mai performant preşedinte de Consiliu Judeţean din România. Statisticile spun asta!

Liderul PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, consideră că Emil Radu Moldovan este cel mai performant preşedinte de Consiliu Judeţean din România. Declaraţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, alături de preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dâncu.

         „Este ultima zi de campanie şi era normal să venim acasă la domnul profesor Dâncu şi să venim, în primul şi în primul rând, la Radu Moldovan, care este de departe cel mai performant preşedinte de Consiliu Judeţean, nu al Partidului Social Democrat, ci al României. Cred că aveţi şi dvs. cifrele, statisticile. În acest moment, Radu Moldovan a adus în Bistriţa-Năsăud, numai din fonduri europene, 5000 euro/cap de locuitor, următoarele judeţe sunt până-n 2000 euro, diferenţa este dublu şi. E cea mai serioasă organizaţie a Partidului Social Democrat din Ardeal, cu cele mai bune performanţe ale PSD. Sunt ferm convins că şi în următorul mandat Radu Moldovan va face înainte de politică administraţie locală şi mă bazez pe ajutorul şi experienţa lui, atât administrativă, cât şi politică, şi în echipa de conducere de la Bucureşti unde este vicepreşedinte”, a declarat Marcel Ciolacu.

         În context, acesta s-a referit şi la „mâhnirea” produsă de preşedintele Iohannis care a transformat Palatul Cotroceni în sediu de campanie pentru un anumit candidat, asta în condiţiile în care, în ultimii patru ani, nu s-a interesat de problemele bucureştenilor şi nu a invitat-o pe primarul Gabriela Firea la discuţii pe această temă.

 

Comentarii

25/09/20 16:14
Virgil

Motto:
Nu v-ajute Dumnezeu sfântul!
(Liviu Rebreanu- Proștii)
Marcel Ciolacu, urmasul Vioricăi Dăncilă la conducerea PSD, îl vede pe Radu Moldovan, de departe ca fiind cel mai performant președinte de CJ din România. Privit însă mai de aproape, Răducu nu este altceva decât un „baron local” la fel ca multi alti PSD-isi conducători de judete sărace.
După cele două mandate de presedinte al CJ Bistrița-Năsăud, Răducu a demonstrat că nu-i in stare să administreze si să solutioneze problemele cu care se confruntă toate localitătile de pe intregul teritoriu al județului. El s-a concentrat numai pe asfaltarea drumurilor neglijând complet celelalte probleme cu care se confruntă judetul. Spre exemplu, locuitorii satelor de pe câmpie precum Ocnita, Archiud, Budurleni, Orosfaia, Comlod si Milas sunt rezolvati că nu au apă potabilă curentă si au amenintat cu trecerea la judetul MURES. O altă problemă nerezolvată cu care se confruntă locuitorii de pe Valea Ilvelor sau de pe Valea Bârgăului precum și din multe zone ale județului, este introducerea retelei de gaze naturale în localitătile lor.
Pe de altă parte Răducu își bagă nasul si acolo unde nu se pricepe, arogându-și merite pe care nu le are. Spre exemplu, Radu Moldovan care nu-i capabil să inteleagă nevoile invătământului superior s-a spălat pe mâini si acum se laudă mereu că el a rezolvat problema extensiei UTCN Bistita mutarea acesteia in clădirea vechiului tribunal din centrul orasului, când peste tot in lume locul invătământului tehnic este in apropierea de zone industriale. „Meritul” Consiliului Judetean se rezumă la faptul că a dat în administrarea UTCN clădirea fostului tribunal pentru 50 de ani. In rest, UTCN a depus un proiect pentru accesarea de fonduri europene in vederea reabilitării clădirii si dotarea ei cu mobilier si aparatură de cercetare. Chiar si după reabilitarea clădirii problemele invătământului tehnic la extensia Bistrita a UTCN rămân nerezolvate, in privinta căminelor studentesti de care ar fi mare nevoie (Vezi: (https://timponline.ro/universitatea-tehnica-pe-val-la-bistrita-numar-rec...)
De aceea, ar fi fost mult mai bine dacă autoritătile locale ar fi conturat un campus universitar dotat cu utilităti unde extensiile universitătilor interesate să se poată dezvolta pe baza accesării de fonduri europene din programele POSDRU si CDI, din exercitiul financiar 2020-2027, destinate pentru constructia de clădiri pentru laboratoare si dotarea lor cu aparatura necesară procesului de invătământ si cercetare.
Cu ceva ani in urmă chiar si PSD-istii erau mai deschisi la minte si vorbeau de construirea la Bistrita a unui campus universitar comun – Universitatea Babeş-Bolyai şi Universitatea Tehnică:
(vezi: http://www.rasunetul.ro/la-bistrita-se-pun-bazele-unui-campus-universita
Un alt exemplu de incompetență sau chiar prostie este decizia lui Răducu de a construi încă o sală de sport la Unirea în conditiile în care orasul Bistrita nu are o sală de festivităti adecvată pentru un oras resedință de județ. Din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița.
Tot a lui Răducu este si ideea idioată (deocamdată nematerializată) a mutării stadionului „Jean Pădureanu” din parcul orasului pe păsunea din Unirea, desi ca un laș, acesta l-a scos la înaintare pe Cristian Niculale să facă anuntul. Evident Wannabe si nu Răducu a încasat reactiile de dezaprobare din partea bistritenilor scandalizati de această imbecilitate.
La fel s-a întâmplat si in 2019 în legătură cu mutarea troitei revolutiei din Piata Petru Rares în cimitirul municipal, când evlaviosul Răducu , crezând că îl poate păcăli pe Dumnezeu, nu a suflat nimic despre această blasfemie. De data asta, la fel ca un laș, el l-a scos în fată pe prefectul de atunci Ovidiu Frent, care a spus o mare prostie, cum că Piata Petru Rares nu era un loc potrivit pentru troita revolutiei. Evident toată lumea stie că, Piata Petru Rares este singurul loc din Bistrita care are legătură cu revolutia din decembrie, 1989. De aceea, prefectul a încasat bobârnacul din partea societătii civile . Si exemplele ar putea continua.
(Vezi si: https://www.youtube.com/watch?v=MLutG84S4Yk)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5