Luna pădurii a implicat elevii şi profesorii bistriţeni în concursuri pe teme silvice şi ecologice

Sursa:primariabistrita.ro

În perioada 15 martie - 15 aprilie are loc în fiecare an evenimentul ecologic „Luna Pădurii”, prilej cu care Primăria municipiului Bistriţa organizează o serie de acţiuni menite să sensibilizeze comunitatea locală cu privire la importanţa pădurilor, a rolului esenţial al acestora în menţinerea echilibrului ecologic.

Luni, 15 aprilie, la Centrul de Informare şi Educaţie Ecologică din strada Axente Sever, nr. 1, s-a desfăşurat concursul pe teme silvice şi ecologice din cadrul „Lunii Pădurii”.

,,Cei 25 de elevi ai clasei a IV-a C step by step de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, îndrumaţi de doamnele învăţătoare Moţoc Ioana şi Rad Teodora, au răspuns la câteva întrebări legate de tipurile de păduri din ţara noastră, rolul pădurilor, întrebuinţările lemnului, tipurile de poluare, animalele ocrotite de lege etc.

Elevii au arătat un viu interes faţă de subiectele abordate, răspunzând bine şi foarte bine la întrebările formulate în scris”, se precizează pe site-ul administraţiei locale www.primariabistrita.ro

Concursul a fost organizat şi sponsorizat de către Regia Publică Locală Ocolul Silvic al municipiului Bistriţa R.A. şi Primăria Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]