Lucrările de la Barajul Colibiţa nu interferează cu cele de modernizare a drumului judeţean. Preşedintele Moldovan: În toamna anului 2019 va începe golirea lacului

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a precizat că, în mod normal, în lipsa unor probleme majore, lucrările care se vor efectua la Acumularea Colibiţa nu vor afecta pe cele de modernizare de pe Lotul 2 al DJ 172D, Colibiţa – Bistriţa Bârgăului (DN 17).

„La toate lucrurile normale, nu există, în momentul de faţă, pericolul suprapunerii lucrărilor, pentru că discuţia pe care am avut-o cu colegii mei de la Direcţia Tehnică împreună cu constructorul, dacă nu apare vreo situaţie neprevăzută, vreo alunecare de teren sau un lucru care nu ţine de noi, cred că până în vara anului viitor noi putem termina lucrările. Lucrările la baraj sunt, în momentul de faţă, în situaţia în care urmează să fie semnat contractul de finanţare, pe urmă urmează licitaţia şi din discuţiile pe care noi le-am avut cu reprezentantul Administraţiei Naţionale a Apelor Române, cu domnul ministru al Apelor şi Pădurilor, am înţeles că în varianta optimă, undeva în toamna anului 2019 începe golirea. Lucrările nu prea au treabă cu drumul, singura problemă este transportul, vor putea să-l folosească liniştiţi", a explicat preşedintele Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5