Lucian Tarniţă, candidat PSD Cetate: Sunt din echipa primarului Moldovan. Vom căuta soluţia pentru a fi angajat la Primărie

Medicul veterinar Lucian Tarniţă (37 ani) este soluţia pe care Partidul Social Democrat o propune pentru electoratul din Cetate, asta după ce primarul actual, Daniel Moldovan, din păcate, nu mai poate ocupa o funcţie eligibilă.

         „M-am hotărât să candidez deoarece actualul primar, Daniel Moldovan, nu mai poate candida şi, făcând parte din aceeaşi echipă, după discuţiile avute cu dumnealui şi cu membrii PSD din Cetate, am ajuns la concluzia să candidez eu, să continue proiectele începute, să ducem la bun sfârşit ceea ce el a început să facă. Sigur va fi în echipa mea, dacă se poate angajat al Primăriei, asta urmează să stabilim după ce găsim soluţia legală”, a declarat Lucian Tarniţă.

         Potrivit acestuia, în prezent în lucru, la Cetate sunt proiecte de extindere a reţelei de canalizare, de asfaltare a drumurilor comunale, de amenajare de şanţuri şi podeţe, baza sportivă din Orheiu Bistriţei, pe viitor fiind prioritare infrastructura rutieră, o bază de agrement la Pădurea Orheiului, modernizarea căminelor culturale din Petriş, Satu Nou etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5