Lovit pe trecerea de pietoni de o plasă din fier dintr-o maşină

Un bărbat în vârstă de 65 ani a fost accidentat pe o trecere de pietoni din municipiul Bistriţa. Iniţial, şoferul nu şi-a dat seama de cele petrecute, fiind oprit de un alt autoturism care circula în spatele său.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud, marţi dimineaţă, pe strada Sucevei la intersecţia cu Calea Moldovei, P. L. De 66 ani din Coşbuc, care conducea o autoutilitară, a accidentat uşor un pieton. “În momentul în care a trecut de trecerea de pietoni, din cauza nesemnalizării mărfii pe care o transporta (o plasă din fier beton care depăşea lungimea autoutilitarei şi se balansa peste oblonul din spate), l-a accidentat cu partea din spate a plasei pe un bărbat de 65 ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii. Conducătorul auto nu a sesizat acest lucru, fiind oprit la scurt timp de şoferul unui alt autoturism care circula în spatele său”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]