LECȚIA DE A DĂRUI A FOST PREDATĂ ȘI LA RODNA. 57 de pachete pentru copiii din Basarabia

Elevii Liceului Tehnologic „Florian Porcius” Rodna, reprezentat prin director prof. Vali Ganea, director adjunct prof. Cornelia Partene, consilier educativ prof. Maria Natarîș, au răspuns prompt apelului inițiat de Asociația Tășuleasa Social de a-i face fericiți pe copiii din Basarabia și s-au mobilizat exemplar pentru cumpărarea pachetelor cadou de la Selgros Bistrița.
Vor pleca spre Raionul Glodeni 57 de pachete din partea copiilor și a cadrelor didactice din învățământul preșcolar, primar și gimnazial, cât și din partea personalului didactic auxiliar și nedidactic care au dat dovadă de generozitate și implicare. Pachetele au fost cumpărate în data de 17 ianuarie de cei care fac parte din Consiliul Elevilor, coordonați de către directorul școlii, prof. Vali Ganea, și de profesorul Dănilă Ioan Eugen.
Toată lumea și-a dat interesul pentru ca această acțiune să fie finalizată cu succes, iar rezultatele să fie pe măsură. Bucuria de a dărui este și mai mare atunci când ai posibilitatea de a împărtăși această emoţie alături de toţi cei care simt şi trăiesc româneşte!
Toți participanții la această lecție de a dărui au primit nota 10. Felicitări tuturor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]