Lansare de carte – „Judeţul Bistriţa-Năsăud – minighid turistic”

La Casa Corpului Didactic a judeţului B-N a avut loc ieri, 26.09.2013, o reuşită şi pertinentă lansare de carte, intitulată „Judeţul Bistriţa-Năsăud – minighid turistic”, având ca autor pe d-na prof. Elena Egreta Marc, cea care a alcătuit un documentat şi profesionist minighid al judeţului nostru, fiind tradus şi în cinci limbi de circulaţie internaţională.
Cartea a apărut la Editura Didactica Nova în 2013, iar sala A a C.C.D. B-N s-a dovedit neîncăpătoare de cadre didactice şi bibliotecari prezenţi la acţiune.
Moderatorii evenimentului au fost d-na Margareta Pop – bibliotecar, care a precizat că volumul este o lucrare de referinţă a autoarei, iar d-na prof. dr. metodist Aurelia Dan a specificat faptul că acest ghid poate fi utilizat în scop personal, dar şi profesional la orele de dirigenţie. Apreciază acest demers necesar al colegei şi o felicită pentru o carte necesară şi utilă.
Despre volum au făcut aprecieri şi cursanţi ai d-nei prof. Egreta Marc, care au scos în relief calităţile autoarei şi puterea de muncă şi creaţie.
Tot ieri s-a sărbătorit „Ziua Europeană a limbilor străine”, în cadrul căreia s-a lansat cartea „Judeţul Bistriţa-Năsăud – minighid turistic”, urmată de „Întâlnirea cu managerul Bibliotecii Judeţene – preotul Ioan Pintea” şi o dezbatere „Biblioteca şcolară – o nouă abordare. Propuneri legislative”.
Au fost activităţi cu multiple valenţe în viaţa şi perfecţionarea activităţii bibliotecarilor din judeţ.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]