Ionuţ Simionca (PMP): Pun toată experienţa mea la dispoziţia parlamentarilor din judeţ, din respect pentru bistriţeni

Preşedintele PMP B-N, Ionuţ Simionca,  a transmis, în cadrul unei conferinţe de presă, un mesaj către toţi parlamentarii bistriţeni prin care şi-a arătat disponibilitatea de a-i sprijini în activitatea lor în a duce mai departe proiectele importante pentru bistriţeni.

         „Le voi oferi sprijin gratuit şi toată experienţa pe care am acumulat-o în aceşti patru ani. Îmi arăt disponibilitatea de a mă pune în folosul comunităţii prin a-i sprijini pe actualii parlamentari. Indiferent de culoarea politică, politicienii trebuie să lupte pentru cetăţeni. S-au terminat alegerile şi trebuie să arătăm unitate, solidaritate, să punem umărul la o administraţie bună şi la o guvernare sănătoasă. Tot ce am învăţat în cei patru ani de Parlament, fiind unul dintre cei mai activi parlamentari şi cel mai harnic din Bistriţa-Năsăud, poate fi pus în folosul comunităţii”, a declarat Simionca.

         Fostul parlamentar a precizat că nu a beneficiat de sprijinul unor colegi cu experienţă şi a investit mult timp în a înţelege mecanismele parlamentare. „Cred că este oportun să lucrăm împreună şi să dăm dovadă că vrem să facem lucruri bune pentru cetăţeni. A fost nevoie de decizii luate rapid şi bine. Demersul meu vine din respect pentru bistriţeni, pentru voturile şi încrederea pe care mi le-au acordat”, a adăugat Ionuţ Simionca.

         Preşedintele PMP B-N a adăugat că bistriţenii vor ca politicienii să lucreze împreună, fără certuri, pentru a duce proiectele bune mai departe, aşa cum este, de exemplu, Autostrada Nordului.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5