Ionuţ Simionca, deputat PMP: Începutul sfârșitului supremației lui Liviu Dragnea

Este ceea ce crede președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca despre situația din interiorul PSD. Simionca susține că Liviu Dragnea nu mai este șeful suprem al social-democraților, ci doar ”un condamnat penal care luptă să își păstreze libertatea”.

Ionuț Simionca: ” După mai bine de două ore și jumătate de discuții „bărbătești” la sediul PSD, premierul Tudose l-a făcut astăzi pe Liviu Dragnea să dea înapoi în ceea ce privește controlul partidului asupra activităților guvernului și să accepte plecarea din executiv a unor miniștri apropiați ai lui Daddy.

Când eşti masculul alfa dintr-o haită (de lupi), îţi asumi responsabilitatea pentru binele celor din jur şi te preocupă interesele comune al grupului. Mai mult decât atât, trebuie să fii tot timpul un exemplu pentru cei din jur.
Începând de astăzi, Liviu Dragnea nu mai este masculul alfa în PSD! A cedat în fața premierului, a dat primul semn evident de slăbiciune! Numitul Dragnea Nicolae-Liviu este doar un condamnat penal care luptă cu disperare să își păstreze libertatea, singurul lucru care îi este mai drag decât puterea. Se încaieră chiar și cu membrii haitei proprii, pe care crede că încă o mai conduce.
Dar a apărut lupul cel tânăr…”

.

Comentarii

10/10/17 23:06
Prof.Vasile G.

Din păcate, n-a fost Stalingradul ultima bătălie...

11/10/17 09:50
Balan Marius- i...

Ca cam ase .Ar fi interesant sa aflam pozitia celor de la PSD -BN in ce priveste sustinerea fata de primul ministru.

11/10/17 10:23
Cititor din Nasaud

Pacat ca PSD-ul , care are atatia "capabili" ... nu-si gasesc unul care sa conduca acest partid, cineva care sa nu mai stea nici in "gatul " nimanui si nici care sa impunga toata ziua, pe toata lumea... si sa fie " ciuca batailor " tuturor .

11/10/17 10:23
Cititor

Domnul Simionca, nu Dragnea inseamna PSD !

11/10/17 12:20
Vizitator

Intentia premierului Tudose de a efectua o remaniere guvernamentala este aparent laudata de Liviu Dragnea, desi in spatele aprecierii competenţei premierului se ascunde un sentiment de tensiune şi de schismă. Faptul ca Mihai Tudose intentioneaza de a le remania pe doamnele Shaideh şi Plumb reprezinta cauza principala din această confruntare. Asadar, remanierea anunţată de Mihai Tudose, indiferent dacă se va realiza sau nu, este un semnal că tema dosarului Belina, in care este implicat Dragnea, nu mai poate fi evitată. Sub acest aspect, Liviu Dragnea este vulnerabil mai cu seamă la nivelul complicilor săi. În absenţa unei opoziţii reale, unicul scenariu de înlăturare a lui Dragnea este devorarea sa de către foştii săi complici. Ramane de vazut cat de puternica mai este reţeaua de feude PSD-iste a baronilor locali din jurul lui Dragnea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]