Ionuţ Nistor, instalat oficial în funcţia de manager al Casei de Cultură din Năsăud. Sora lui, director general al Editurii Didactice şi Pedagogice

Începând cu 1 aprilie, în temeiul OUG 189/2008 privind managementul instituţiilor de cultură, Ionuţ Nistor a fost numit manager interimar al Casei de Cultură „Liviu Rebreanu” din Năsăud. Demersul vine ca urmare a demisiei lui Silviu Rus, care-şi va continua activitatea în mediul privat.
Primarul Mircea Romocea ne declară că numirea a fost făcută pe maximum 120 zile, până la definitivarea procedurilor pentru organizarea concursului de proiecte, în urma căruia va fi semnat un nou contract de management. „Este un tânăr care nu doar că iubeşte cultura, ci a trăit în mediul cultural încă de mic, fiind şi absolvent a două masterate. Sunt convins că vom colabora bine în folosul culturii năsăudene”, a declarat Mircea Romocea.
Ionuţ Nistor este absolvent al Universităţii Tehnice, Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, cu masterat la Universitatea Babeş-Bolyai pe managementul securităţii în societatea contemporană.
„Pornesc la drum cu gândul bun şi cu dorinţa de a colabora cu succes cu comunitatea Ţării Năsăudului, primele evenimente de amploare urmând să aibă loc între 17 şi 20 mai, când ne vom întâlni la Zilele Năsăudului, iar pe 20 mai la Maialul elevilor năsăudeni. Îmi doresc să am o colaborare bună atât cu administraţia, cât şi cu oamenii de cultură din Oraşul academicienilor”, a declarat Ionuţ Nistor.
Ionuţ Nistor s-a ocupat până în prezent de afacerea familiei, fiind manager al unei cafenele din Năsăud. Sora lui Ionuţ, dr. Maria Mihaela Nistor, este director general al Editurii Didactice şi Pedagogice din Bucureşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]