Ioan Turc: Vă invit duminică noaptea pentru a sărbători intrarea Bistriţei în clubul de elită al oraşelor cu administraţii liberale din Transilvania!

Ioan Turc, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud şi candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, a transmis la mitingul electoral de la final de campanie că după 27 septembrie Bistriţa va intra în clubul select al oraşelor cu administraţie liberală din Transilvania.

„În această perioadă m-am întâlnit cu mii de oameni, am strâns mii de mâini. Ştiu ce vor bistriţenii şi ştiu de la bistriţeni, nu îmi imaginez eu însumi ce vor ei. Vom duce în Primăria municipiului Bistriţa omenia care astăzi lipseşte şi mă refer la modul în care sunt trataţi bistriţenii de cei din vârful ierarhiei, vom duce bunul simţ, competenţa, cultul muncii. Corupţia, sub toate formele ei, va fi stârpită, este un angajament cât se poate de ferm. Bistriţeni şi-au dorit o formulă de dreapta, puternică, prin  care PSD-ul să poată fi trimis în Opoziţie. Alianţa PNL-USR-PLUS este exact forţa care poate să facă acest lucru şi, maimult decât atât, este singura forţă care poate să facă acest lucru”, a declarat Ioan Turc.

Acesta a ţinut săprecizeze că este un singur tur de scrutin, iar electoratul nu îşi permite să voteze cu „candidaţi exotici”,  Alianţa de dreapta nu se bate doar cu PSD, ci şi cu toţi ceilalţi candidaţi „pe care PSD i-a plantat pentru a fura din voturi”.

„În ultimii ani, am mers de nenumărate ori prin oraşele dezvoltate din Ardeal, toate conduse de administraţii liberale. Am mers să văd cum au reuşit acele administraţii să schimbe acele oraşe, să le transforme în locuri primitoare, în care standardul de viaţă al oamenilor este cât se poate de bun. (...) Au reuşit prin aplicarea unui model specific PNL, care pune cetăţeanul pe primul loc, nu interesele personale”, a adăugat Ioan Turc.

Candidatul drepte pentru Primăria Bistriţa a menţionat că de multe ori i-a fost jenă, pentru că Bistriţa are un potenţial atât de mare, dar realizări atât de puţine. „Vă asigur pe toţi că după 27 septembrie, într-o perioadă scurtă de timp, îi vom face pe alţii să  vină în Bistriţa şi să ne întrebe, să încerce să înţeleagă cum am reuşit noi, bistriţenii, să schmbăm acest oraş. Vom face din Bistriţa o bijuterie a Transilvaniei, să fiţi convinşi de acest lucru.

Vă îmbrăţişez pe toţi, vă mulţumesc pentru toate gândurile dvs., tuturor celor cu care m-am întâlnit, care mi-aţi scris, care ştiu că mă susţineţi şi ne susţineţi. Vă asigur de toată preţuirea mea şi vă asigur că întotdeauna ne vom putea întâlni şi ne vom putea privi în ochi cu sufletu liniştit şi conştiinţa împăcată că mi-am făcut datoria. Vă invit în noaptea de 27 septembrie, aici, pePietonal, pentru a sărbători intrarea Bistriţei în clubul de elită al oraşelor cu administraţii liberale din Transilvania. Bistriţa nu mai poate miza pe roşu, s-a terminat. Bistriţa nu maipoate merge pe contrasens, lumea a înţeles care este formula dezvoltării”, a menţionat Ioan Turc.

Nu în ultimul rând, acesta a scos în evidenţă echipa de consilieri locali ai PNL, care cuprinde ingineri, doctori, profesori, antreprenori, oameni pregătiţi profesional şi integri, dar şi pe cea a USR-PLUS cu care se va constitui o majoritate.

„Împreună cu bistriţenii, în deplină transparenţă, să ne rugăm Bunului Dumnezeu ca în 27 septembrie, pentru Bistriţa să înceapă o nouă etapă”, a concluzionat Ioan Turc.

 

 

Comentarii

27/09/20 10:12
cititor

HALLOOOO... DOMNU' NELUTZU.... ! SI DACA N-O SA VA IASA PLANU' , atunci ce o sa jucati " barbuncu' " ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5