Ioan Turc: Peste 20.000 de bistriţeni au semnat pentru susţinerea listei PNL la alegerile europarlamentare

Preşedintele Partidului Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, anunţă încheierea campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea listei de candidaţi ai formaţiunii la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai.

„Campania pentru strângerea de semnături în vederea înscrierii partidelor în cursa pentru alegerile europarlamentare s-a încheiat cu succes. Le mulțumesc celor peste 20.000 de prieteni ai PNL din județul Bistrița-Năsăud care ne-au susținut și încurajat prin semnătura lor”, a transmis Ioan Turc.

Liderul liberal punctează faptul că lapte din primii opt candidați ai PNL sunt ardeleni, ceea ce arată că Bistriţa-Năsăud va fi bine reprezentată în Parlamentul European.

         „Rareș Bogdan e clujean născut în Ocna Mureș, Mircea Hava e orădeanul primar în Alba Iulia, Siegfried Mureşan e hunedorean,Vasile Blaga e bihorean, Daniel Buda e sălăjean, Dan Motreanu e din Orăștie, iar Gheorghe Falcă e primarul din Brad al Aradului! Felicitări tuturor și sunt convins că deja există un motiv în plus de mobilizare pentru liberalii bistrițeni la scrutinul din 26 mai! Adina Vălean e prahoveancă, dar e soția unui cetățean de onoare al Bistriței, fostul președinte liberal  Crin Antonescu”, a precizat Ioan Turc. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]