Ioan Turc: Nu cred că Bistriţa trebuie transformată într-o nouă Ghaza. Preşedintele Orban a vorbit metaforic!

Ecourile declaraţiei făcute de preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi, în care cere liderilor de filială să dea cu parul în şefii PSD, a fost comentată şi la Bistriţa. Prezent la şedinţa de Birou Politic Naţional dar şi la cea a Consiliului Naţional de Coordonare, Ioan Turc a dat următoarele explicaţii: „ Eu sunt convins că preşedintele Ludovic Orban nu îşi propune declanşarea Intifadei contra PSD. E vorba de o chestiune metaforică. În ceea ce priveşte filiala judeţeană a PNL, noi am avut întodeauna reacţii prompte faţă de derapajele făcute de PSD, iar asta atât la nivel municipal, dar şi la nivel judeţean”, spune Turc.

El a mai precizat că de acum încolo, atât consilierii locali cât şi cei judeţeni au obligaţia de-a se întâlni înaintea fiecărei şedinţe pentru a pune strategia cât şi modul de vot.

Reamintim faptul că duminică, după şedinţa de Birou Politic Naţional, preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut următoarele preşedinţilor de filială: „Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos. Nu-mi doresc să iau nicio măsură de sancţionare a nimănui, dar nici nu pot să accept ca unii să demită pe nepusă masă primari de municipii aflaţi în funcţie.

USR-PLUS

Comentarii

12/03/18 19:51
alegator

Presedintele Orban este cel mai penibil lider ce l-a avut PNL vreodata...! Discipolii au tendinta de al imita...! De parca noi alegatorii trebuie sa asistam la un interminabil razboi romano-roman in loc de proiecte viabile pentru vietile noastre. Sunteti in deriva, navigati fara carma cum va canta niste toape ce se cred sirene si un gogoman ce se crede razboinic, este pacat ca nu avem o opozitie credibila. PNL a ajuns o adunatura neomogena, fara o strategie coerenta, dintre PDL- istii invatati cu golaneala guvernamentala prin care ne au jefuit si invrajbit si ceva fripturisti care merg fiecare in directia sa. Cu de astia vreti sa guvernati Romania?! Unde va sunt oamenii de valoare? Iesiti domnilor la "paruiala" ca o sa vedeti ce paruiala va dam noi astia ne inregimentati politic la alegeri! Veti avea un scor mai mic ca in alegerile trecute! Cica... "metaforic!"

13/03/18 12:22
Cititor de Bistrita

Domnul Turcu, intotdeuna cand il salutati pe domnul Orban, am observat ca este bine sa intindeti mana a la ... " Haill... " ... ( stiti Dvs ) cum a facut-o atunci cand a fost uns presedintele Dvs la nivel national si cand ... mai... mai ca nu a strigat cu mana-ntinsa ... plesnindu-si calcaiele bocancilor ... si cand v-a ordonat " sa va luptati la baioneta " ca si acuma , " sa dati cu parul " ....
O fi "metaforic " si n-o fi domnia sa rau intentionat, dar prea aduce a lupta politica din anii de Razboi... cand "cei de culoare maro" au trebuit desfiintzati de catre Antonescu ,altfel ar fi intrat atat in disgratiile lui Hitler , cat si al lui Stalin . Oare de ce ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]