Ioan Turc: Alo, Primăria, Alo, Consiliul Judeţean, faceţi ceva simplu dar benefic pentru bistriţeni

          Preşedintele PNL B-N, Ioan Turc, a atras atenţia, în cadrul unei conferinţe de presă că, suntem în plină vară şi Bistriţa este oraşul în care nu se întâmplă nimic.

          „În condiţiile în care avem o mulţime de străzi de pământ, în condiţiile în care pe cele mai multe străzi îţi rupi maşina, în condiţiile în care nu avem infrastructura minimală în numeroase zone, şantierele lipsesc. În afara a două-trei străzi unde se pune asfalt, nimic. La Piaţa Decebal lucrările băltesc. I-aţi încurcat şi pe oameni, şi pe producători. Poate se lucrează la pârtia de schi, nu am fost acolo.

Între timp, domnul Niculae a găsit Soluţia pentru locurile de parcare. După 3 ani de poze urmează un an de filme. Domnule Niculae, majoritatea municipiilor au reglementat prin PUG raportul de 1/1 + 10% pentru vizitatori. La Bistriţa nu s-a reglementat datorită majorităţii toxice a PSD, din care faceţi parte, în pofida a ceea ce se vede de pe lună, că oraşul se sufocă… Domnuil Niculae spunea că: „Transformarea a 14 puncte termice în parcări supraterane etajate, acolo unde este posibil”… Am crezut că sunt pe Netflix… Domnule viceprimar, lăsaţi cinematografia şi apucaţi-vă de treabă. E vară, se poate lucra, oraşul ar trebui să fie un şantier…sau aşteptaţi anul electoral? Nu ţine, aţi văzut în 26 mai, sunteţi al 3-lea partid din oraş. Oamenii nu mai pot fi minţiţi . Apropo, cum merg lucrările în cartierul tineretului din Livezi? Spuneam că în Bistriţa nu se întâmplă nimic. Ba se întâmplă. Se face un bloc în Zăvoaie. Aţi mutilate oraşul… Poată să-mi spună cineva din PSD cum va arăta oraşul nostru peste 10 ani? Alo, Primăria, Alo, Consiliul Judeţean, faceţi ceva simplu dar benefic pentru bistriţeni. Aveţi toate instituţiile la mâna PSD, ce mai aşteptaţi?”, a spus Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5