Internatul Colegiului Tehnic INFOEL, modernizat cu bani europeni

2,5 milioane de lei sunt banii care au fost investiţi în consolidarea şi modernizarea internatului Colegiului Tehnic INFOEL, în baza unui proiect finanţat cu fonduri europene, clădirea urmând să beneficieze inclusiv de panouri solare pentru încălzirea apei şi aport la încălzirea căldurii.

Cu toate că valoarea iniţială a lucrărilor era de 4.942.944, 48 lei, în urma procedurilor de achiziţie, acesta a ajuns la 2.462.725,24 lei.

Astfel, în urma derulării proiectului, au fost refăcute finisajele interioare şi exterioare, instalaţiile electrice, termice şi sanitare, inclusiv montarea de panouri solare, amenajare de dormitoare pentru elevi, grupuri sanitare, săli de meditaţii, precum şi dotarea cu echipamente IT, didactice şi mobilier adecvat.

Internatul Colegiului INFOEL dispune de 44 de camere cu 240 de locuri.

Proiectul a fost finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 3 - ,,Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, domeniul major de intervenţie 3.4- ,,Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

Comentarii

14/07/14 20:52

Beauty salons are one of the ideal places to enhance the overall beauty
of individuals. Entomology means the scientific study of insects
and can be seen as an independent branch of arthropodology.
Don't do this more than once a week since baking soda can be hard on your tooth enamel if overused.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5