Înrudirea dintre Casa Regală a Marii Britanii şi România este veche, de sute de ani!

Al. C. Miloş

Să facem o călătorie în timp, în trecut, în istoria României.
Vlad Ţepeş era fiul lui Vlad Dracul, iniţiat în vechiul Ordin al Dragonului de către Sfântul împărat roman în 1431. Emblema sa era un dragon, un şarpe înaripat aşezat pe o cruce.
Vlad II, care a fost poreclit Dracul (Diavolul sau Dragonul) purta această emblemă masonică, iar pe moneda sa era gravat chipul dragonului. Toţi membrii masoni ai Ordinului aveau ca blazon un dragon, ca şi azi, pe emblema Capitalei Marii Britanii, oraşul Londra.
Londra este sediul conducerii centrale a masoneriei mondiale, prin Loja Regală a Dragonului.
Vlad fiul se semna cu numele Drăculea („Fiul Diavolului”, care a devenit mai târziu Dracula, nume ce se traduce prin „Fiul celui care avea Ordinul Dragonului”). Acesta este acelaşi ordin al dragonului, promovat azi de autorul britanic al „Sf. Graal”, sir Laurence Gardner. Şi pentru a fi în linie dreaptă în descifrarea istoriei, să reamintim celor care nu ştiu, că Regina Mary sau Mary of Teck, mama regelui George al VI-lea al Angliei şi astfel bunică a actualei Regine Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este descendentă a unei surori a lui Vlad Ţepeş – Dracula. O afacere de familie ce pare să se continue şi astăzi, căci Prinţul Charles al Marii Britanii, moştenitorul tronului britanic, şi-a cumpărat domenii în Transilvania, în România, unde se simte ca şi acasă.
Să fie un arc peste timp între Anglia şi România, între Vlad Ţepeş şi Prinţul Charles, între Regina Elisabeta a II-a şi Regele Mihai I şi Regina Ana ai României! E o ipoteză fascinantă!
*Sursa: David Icke – „Copiii matricei”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5