Înmormântarea învățătorului ANCHIDIM CLEJA, duminică, la Biserica Ortodoxă Salva

Întreaga comunitate parohială a fost întristată la auzirea veștii neașteptate la plecarea din prezent către nedanteratele așternuturi a domnului învățător Anchidim CLEJA. Nelipsit de la sfintele slujbe ale Bisericii arată încă o dată credința puternică pe care a avut-o pentru Dumnezeu și pentru Biserică, înțelegând că Învățătorul prin excelență este Hristos-Domnul. Locul dânsului era întotdeanua în față lângă prietenul său Marius pe care l-a îndrăgit foarte mult, ba chiar îl considera ca pe unul dintre copiii lui.
S-a născut într-o familie de buni credincioși, o familie frumoasă și iubitoare, o mamă blândă și un tată înțelept și bun la suflet peste măsură.
Se căsătorește cu Maria Brandușă având amândoi aceeași profesie, aceea de învățător. Dumnezeu le binecuvântează căsnicia cu 2 copii: Felicia și Dorel.
Ca dascăl, formator de conduită și moralitate a generațiilor de elevi pe care i-a îndrumat a fost și un mare animator cultural și regizor de evenimente organizând în mod repetat șezători, piese de teatru, excursii și numeroase drumeții și s-a implicat în mod voluntar în toate activitățile cu caracter cultural-artistic ale localităților și școlilor prin care a trecut.
Transmitem din partea Parohiei Ortodoxe Salva sincere condolențe familie și multă putere să treacă peste această grea încercare.
Veșnica lui pomenire!
....
Înmormântarea domnului învățător ANCHIDIM CLEJA, va avea loc mâine 29.11.2020, începând cu ora 13:00, la Biserica Ortodoxă din Salva.
Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, ne-a transmis teologul Marius Ilie Butaciu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5