Ing. Mihai Rotaru şi ASOCIAŢIA FANTOM BISTRIŢA, la Roma, în cadrul unui parteneriat pentru învăţare, Grundtvig: „European Magazine”

ASOCIAŢIA FANTOM Bistriţa, este partener contractual al Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, în cadrul “Parteneriatului pentru învăţare GRUNDTVIG”, prin Programul “Învăţare pe tot parcursul vieţii”.
AsociatiaFantomderuleazaunproiectGrundtvig cu titlul: „European Magazine” cu nr. de referinta GRU-13-P-LP-248-BN-IT in care coordonatorul proiectului este Asociaţia Giovane Abruzzo-Italia si parteneri: ASOCIAŢIA FANTOM, Colegiul Tehnic Câmpulung-Muscel-România, Alternativa Europea-Italia, KONTRAKT EUROPA-Ungaria şi POLITTIKOS KAI MORFOTIKOS-Grecia.
După prima întâlnire a celor 6 (şase) parteneri, care a avutlocîn România la Câmpulung-Muscel în perioada 21-24 Noiembrie 2013, partenerul ALTERNATIVA EUROPEA din ROMA-ITALIA a fost gazda celei de-a doua întâlniri de lucru în perioada Joi, 8 Mai până Duminică 11 Mai 2014, întâlnire la care din partea ASOCIAŢIEI FANTOM au participat patru persoane, respectiv ROTARIU DAN şi ALINA precum şi ROTARU MIHAI ŞI MATILDA.
Întreaga Europă se află în prezent în febra ALEGERILOR EUROPARLEMENTARE, caz în care întâlnirea ce a avut loc la ROMA-ITALIA în perioada 8-11 Mai 2014 a avut pe ordinea de zi dezbateri privind Uniunea Europeană şi importanţa alegerilor europerlamentare, partenerii proiectului prezentând acţiunile desfăşurate de fiecare în parte pentru o reuşită a acestor alegeri.
Între 19 - 22 iunie 2014, ASOCIAŢIA FANTOM va fi gazda celei de-a treia întâlniri de lucru a celor 6 (şase) parteneri, ocazie cu care se voraflaîn Bistriţa delegaţii ale partenerilor din Italia, Grecia, Ungaria şi cei din România (Câmpulung-Muscel).
În calitate de gazdă, Asociaţia Fantom Bistriţa se va preocupa ca la întâlnirea de la Bistriţa să pună în dezbatere probleme de interes european şi să prezinte tuturor invitaţilor ce vor fi prezenţi activităţile desfăşurate de asociaţie în cadrul acestui proiect şi rezultatele obţinute în urma desfăşurarii lor.

Preşedinte Asociaţia Fantom
Ing. Mihai Rotaru

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5