Infoel aleargă, din nou, pentru Spitalul Copiilor

prof. Cristina Rusu

Pentru a doua oară, în acest an, elevi și profesori de la Colegiul Tehnic Infoel Bistrița, s-au întâlnit sâmbătă dimineața, în Parcul Municipal, pentru a participa la activitatea lunară ,,Alerg pentru Spitalul Copiilor”.
Mai mult decât atât, unii dintre infoeliști nu au venit singuri, ci însoțiți de părinți, frați sau copii, toți pregătiți pentru a da o mână de ajutor la contruirea un spital de oncologie și hematologie pediatrică în România.
Au fost și elevi ai școlii care au făcut eforturi destul de mari să sosească din localități rurale situate la distanțe mari de municipiu și care, deși obosiți de naveta din timpul săptămânii, au dorit să fie alături de colegii lor și la această activitate de voluntariat.
După finalizarea activității, Adina Kiraly, organizator al evenimentului la Bistrița, a mulțumit pentru participare, pe o pagină de socializare, elevilor și profesorilor de la Colegiul Tehnic Infoel.
Proiectul ,,Alerg pentru Spitalul Copiilor" este inițial de Asociația ,,1 leu" care propune ca timp de trei ani, fiecare român să doneze un leu o dată la nouă luni sau patru lei în total, pentru a strânge suma de 80 de milioane de lei necesară construirii unui spital de oncologie și hematologie pediatrică la București. Următoarea ediție a evenimentului va avea loc în 11 noiembrie.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]