Îndrăgită artistă din Bistriţa, pe tărâmuri americane: Nu pot descrie în cuvinte, nu mă pot abţine...

Românii din America s-au bucurat, de Ziua Naţională, de prezenţa în mijlocul lor a unei îndrăgite artiste din Bistriţa. Societatea „Avram Iancu” din Detroit a organizat un spectacol extraordinar, în cadrul căruia românii de peste Ocean s-au putut bucura de folclorul de acasă, precum şi de bunătăţile tradiţionale, nelipsind ciorba de fasole cu afumătură, sarmalele, tocăniţa de pui cu ciuperci şi mămăliguţă.
Aflată pentru prima dată pe tărâm american, bistriţeanca Mirela Petruş a fost primită cu braţele deschise de către românii de aici. Pe lângă momentele deosebite susţinute de Ziua Naţională, Mirela Petruş a trăit clipe unice în Michigan, Detroit şi în luxosul Las Vegas. „Nu pot descrie în cuvinte, Las Vegas este oraşul luminii şi al distracţiei la maxim”, spune artista. Bistriţeanca a simţit din plin febra cumpărăturilor de sărbători într-unul dintre cele mai luxoase mall-uri din lume, concluzia fiind „Nu te poţi abţine şi cumperi, şi tot cumperi”.
Îi urăm Mirelei Petruş zile frumoase pe tărâm american şi o aşteptăm cu drag acasă să colindăm împreună.

Comentarii

06/12/17 10:39
Balan Marius-ec...

Doamna draga, lasati prostiile cu sopingul. Ati HORIT au ba ? No repede acasuca si la treaba ca vin sarbatorile si trebe dat omatu .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5