Începe Săptamâna Ecumenică la Bistriţa

Și la Biștrița are loc Programul de rugăciune pentru unitatea creștinilor, program ce se desfășoară în toate Bisericile istorice din România între 18-25 ianuarie 2019, cu tema: ”Ca toți să fie una”.
Începând cu ziua de vineri, 18 Ianuarie 2019, orele 17, în fiecare biserică istorică din municipiul Bistrița va avea loc un moment de rugăciune, un cuvânt de învățătură și îndemnul la unitatea creștină, și citiri din Sfânta Scriptură.
În fiecare seară la finalul programului se va rosti rugăciunea Tatăl Nostru în limba română, germană și maghiară având în vedere multiculturalitatea municipiului Bistrița.
Octava de rugăciune se va încheia, Vineri, 25 ianuarie 2019, cu speranța că întâlnirea și rugăciunea ecumenică va fi de folos și sufletesc și misionar.
Așa cum aprecia și Părinele Patriarh Daniel: ”Tema Săptămânii de Rugăciune din acest an ne îndeamnă ca, în timpul vieții noastre, să unim rugăciunea smerită cu pocăința sinceră pentru păcate, cu milostenia izvorâtă din dragoste față de semenii noștri, ca dragoste a lui Hristos arătată prin noi față de ei”.

Pr. Emanuel Vidican

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]