În cadrul Brigăzii 81 Mecanizată

Înaintarea în grad a unor ofiţeri şi subofiţeri

În cadrul unui emoţionant ceremonial militar, care a avut loc ieri, 31.03.2009, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată din Bistriţa, s-au înaintat în grad superior ofiţeri şi subofiţeri aparţinând Brigăzii 81 Mecanizată, pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea militară, profesionalismul de care au dat dovadă, tactul şi măiestria de a lucra cu subordonaţii etc.

După primirea raportului de către lt. Brigăzii, col. Ioan Manci, şi trecerea trupelor în revistă, acesta a dat citire Ordinului Ministrului Apărării Naţionale şi în baza art. 45 lit. „b” din Legea 80/1995 privind Statutul Cadrelor Militare, cu modificările şi completările ulterioare, începând cu 31 martie 2009, se înaintează în grad, conform art. 54 din aceeaşi lege, următorii: în gradul de maior - cpt. Justiţie militară - VASILE IONEL MARIA LIVIA din Comandamentul Brigăzii 81 Mecanizate, un ofiţer tenace, ambiţios şi bun profesionist; în gradul de locotenent slt. - BUIA MIRON MIHAI, MIHAI IANCU din Compania 365 cercetare; în gradul de locotenent slt. Comunicaţii - informatică - MIHĂILEANU EUGEN ADRIAN CRISTIAN din Compania 361, în gradul de plt. adjutant principal - plt adjutant TODAŞCĂ DUMITRU; în gradul de plt adjutant - plt. major TANCA NICOLAE TIBERIU; în gradul de plt. major - plt. DUMITRU ION; în gradul de plutonier - sergent major RUPA CRISTIAN OVIDIU.

Gradele au fost oferite de către comandantul Brigăzii 81 Mecanizată, locţiitorul comandantului Brigăzii şi consilierul comandantului, iar cei avansaţi în grad au trăit momente de emoţie deosebită, ajungând uneori la lacrimi de bucurie.

Menţionăm că toţi aceşti „bravi ostaşi” ai Armatei Române sunt specialişti de valoare şi viitori comandanţi în Armata Română care vor stârni respectul subordonaţilor pentru calităţile pe care le au.

Comandantul Brigăzii, col. Ioan Manci, i-a felicitat cu această ocazie, le-a mulţumit pentru cariera militară deosebită în cadrul brigăzii şi a precizat că: „sunt o mândrie a brigăzii şi speră să urce în ierarhia gradelor militare”.

Ceremonialul s-a încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare, iar cei înaintaţi în grad au avut privilegiul de a sta alături de comandantul brigăzii şi locţiitorul acesteia. Şi noi îi felicităm şi le dorim la mai mare şi avansare cât mai rapidă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]