Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud debutează în Cupa României, împotriva Daciei Mioveni

CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va debuta în această ediție a Cupei României Fan Courier, sâmbătă, de la ora 11,  în deplasare la Pitești. Fetele noastre vor lupta cu liderul seriei C din Divizia A - CS Dacia Mioveni 2012.

”Cupa României este o competiție importantă pentru noi, de care ne leagă multe amintiri plăcute: în sezonul 2016-2017 am obținut cea mai importantă performanță din istoria clubului - medalia de bronz. E o competiție care ne place și în care vrem să ajungem cât mai sus. Întâlnim în 16-imi o echipă cu pretenții, aflată pe locul întâi în Divizia A. Vom fi foarte atenți, mai ales că din meciurile vizionate cu  Dacia Mioveni am sesizat că joacă un handbal modern și dispun de un lot care poate pune probleme. Ne respectăm adversarul și vom merge la Pitești cu un singur gând, acela de a ne califica mai departe”, a declarat antrenorul principal Horaţiu Paşca.

Potrivit acestuia, la Piteşti nu vor juca Valentina Ardean Elisei (care are o răceală puternică și care nu s-a antrenat săptămâna aceasta), Teodora Bloj (care are o entorsă din meciul cu CSU Cluj Napoca) și nici Paula Garcia Avila (care are în continuare probleme cu spatele), în schimb a revenit Magdalena Paraschiv.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]