Gabriela Remeş: Am adus pe lume mii de copii

Gabriela Remeş, director îngrijiri Spitalul Judeţean, este nominalizată la Gala „Femeia europeană”.

"Sunt născută în Bistriţa, iar apoi plecătă cu părinţii în Hunedoara la câteva luni unde am stat până la 21 de ani. Am terminat şcoala sanitară, iar apoi am lucrat la sala de naşteri- blocul operator. Prin repartiţia soţului am revenit acasă. Aici am ajuns la sala de naştere bloc operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă, într-o echipă profesionistă unde am lucrat 20 de ani. Spitalul este a doua casă pentru mine, o familie care prin munca ce o desfăşoară este unită. Fericirea se dublează pentru că sunt mamele, fericirea lor şi noile vieţi. Este un succes permanent şi lupta cu viaţa, dar şi viaţa nouă. Am adus pe lume mii de copii, m-am despărţit cu greu de familia mea de acolo, însă nu de tot, rămâne un cordon ombilical cu sala de naşteri. Merg şi acum cu plăcere, de când sunt director acolo. Am plecat în 2010 alegând o altă cale, ştiam că pot să mă autodepăşesc şi că pot să fac mai mult bine pacienţilor. Sunt într-o echipă managerială competentă, profesionistă, recunoscută şi la nivel naţional, în primul rând prim domnul Mircea Gelu Buta, care a ştiut să ne ţină uniţi. Încă din clasele primare băiatul meu spunea că nu poate să facă altceva decât medicină. Sunt foarte mândră de Alexandru este anul 5 la Medicină, la Cluj, la Stomatologie. Este de vârf şi este cea mai mare realizare a mea” declară Gabriela Remeş .
Mai multe despre povestea Gabrielei Remeş în filmuleţul de aici:

Cea de-a IX-a ediţie a Galei „Femeia europeană”, eveniment iniţiat de Doris Moldovan, va fi la Sala Polivalentă, în prezenţa unor nume sonore ale muzicii uşoare, amintind aici pe Gabriel Cotabiţă şi Mirabela Dauer. Evenimentul va fi prezentat de unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune – Dan Negru.
Evenimentul va avea loc pe 13 martie, de la ora 17.00, iar în cadrul acestuia 11 doamne vor fi premiate. Femeile europene de anul acesta sunt: Maria Ciobănică – campioană europeană la atletism, Leonora Lanţoş – decan al Baroului BN, Mărioara Sighiartău – interpret de muzică populară, Emilia Morariu – antreprenor, Marsinieta Vaida – notar public, Gina Condrea şi Alina Bungărdean – events and the City, Mihaela Moldovan – sociolog IPJ BN, Oana Milea – manager hotel, Iulia Ionela Dragu – voluntar acţiuni umanitare, Paula Sângeorzan – femeie de afaceri.

Comentarii

13/03/16 12:33
MACARIE DOIN A

VA ADMIR - HUNEDOARA -ORASUL -Tineretii mele

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]