Fost adjunct al IPJ BN, preşedinte executiv al UNPR BN!

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) se reorganizează la nivel naţional şi local şi se află în plin proces de pregătire pentru alegerile europarlamentare. Partidul îşi propune să se prezinte onorabil la alegerile pentru Parlamentul European, să aibă pe listă oameni cu experienţă care îşi iubesc şi îşi respectă ţara şi să obţină un rezultat bun. Alegerile de anul viitor, sunt, de asemenea, în centrul preocupărilor partidului, ţintele fiind deja stabilite: 10% la locale şi 10% la parlamentare, se arată într-un comunicat al formaţiunii.

Potrivit comunicatului de presă, „în ultimele luni, peste 50.000 de persoane au semnat adeziuni la UNPR”, cei mai mulţi dintre noii membri fiind militari şi poliţişti în rezervă. Unii dintre aceştia au fost deja desemnaţi în funcţii de conducere, la nivel naţional şi la nivelul organizaţiilor judeţene şi municipale.

Printre aceştia se numără şi col. Constantin Alexandru Bogdan, fost adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, care este  preşedinte executiv al  UNPR Bistriţa-Năsăud.

Constantin Bogdan (născut 3 aprilie 1965) este de loc din Negrileşti şi a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi, ulterior fiind licenţiat la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (în 1999) şi licenţiat în drept la Universitatea Ecologică (2010), cu cursuri postuniversitare la Facultatea de Drept a UBB Cluj-Napoca. Din 1986 până în 2002 a deţinut funcţii de execuţie şi de conducere în Statul Major al Forţelor Aeriene, ulterior fiind la ofiţer specialist la Serviciul Cabinet, Serviciul de Logistică (Şef Birou Tehnic), Serviciul de Comunicaţii şi Informatică, Serviciul Rutier. În perioada 2013-2015, a fost şef Serviciu de Ordine Publică, iar din 2015 până în 2017, când s-a pensionat,  a ocupat funcţia de adjunct al IPJ B-N.
 

 

 

Comentarii

28/02/19 11:31
cititor

Pai, la pensionare toti trag acolo unde au avut " rampa de lansare "... ca nu-l poti abandona pe " Nanasul Mare " care te-a dat cu " Mirul Sfant " !
Lasati-i incet ca "arata ei "... singuri . Unii lansati de PCR, altii de FSN, mai apoi de "Cheia "... USL... CD... PDL...ori PSD-ALDE ... da "da nici usturoi ei n-au mancat " si care dintr-odata ajung generali la 30-35-40 de ani ...!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]