Finala U14: Două medalii de argint şi una bronz pentru judoka de la Drumarul Bistriţa

Andrei Popescu

La Satu Mare, a avut loc Finala Campionatului Naţional de Judo pentru categoria de vârstă U14. La această competiţie, sportivii clubului de judo Drumarul Bistriţa, sub îndrumarea antrenorilor Ioan Pop şi Ovidiu Covriga, au obţinut rezultate foarte bune.

Astfel, Alexandra Dănilă şi Adriana Livia Pop  au cucerit medalia de argint,  iar Ioana Gherman a obţinut medalia de bronz.

 

A fost o competiţie destul de grea la care s-au prezentat cei mai buni judoka din ţară şi, luând în calcul acest aspect, antrenorii clubului sunt mulţumiţi de rezultate, deşi sportivii, cu un pic multă atenţie, ar fi putut urca o treaptă mai sus pe podium. Dar cum orice competiţie este o şansă în plus pentru a învăţa ceva, şi aceasta finala le-a oferit sportivilor de la Drumarul oportunitatea de a progresa şi de a-şi vedea unele greşeli.

 

Clubul de judo Drumarul Bistriţa le mulţumeşte sponsorilor – Bramac, Austrotherm şi Terran – pentru suportul oferit. De asemenea, mulţumeşte conducerii LDP Bistriţa pentru faptul că oferă un spaţiu pentru pregătirea sportivilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]