Fetita de 4 ani, găsită la Maieru. Au început manevrele de resuscitare

Echipajul SAJ B-N a găsit la faţa locului o fetiţă de aproximativ 4 ani, afirmativ înecată, în stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme puternice la cap şi torace. Din păcate, a fost declarat decesul fetiţei, precizează Cristina Păcurar, purtător de cuvânt al Ambulanţei bistriţene.

         Update: Fetita de 4 ani a fost găsită la Maieru, în stop cardio-respirator. Echipajele de prim ajutor au început manevrele de resuscitre, iar în sprijinul lor a fost trimis un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud.

Echipe mixte de pompieri, jandarmi şi voluntari caută un copil de 4 ani, posibil căzut în apă, în localitatea Rodna. „Căutările se desfăşoară pe cursul râului Someşul Mare, în aval de către Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rodna, iar de la intrarea în Rodna în amonte, de către două echipe de pompieri de la Garda de Intervenţie Sângeorz Băi”, informează Cristina Răcilă de la ISU B-N.

          Potrivit mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei bistriţene, în sprijinul ISU au venit şi trei jandarmi de la Rodna şi doi jandarmi de la Sângeorz Băi, repartizaţi în aval şi în amonte.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]