Felicitări ! Pompierii de la ISU Bistriţa vin acasă cu titlul de campioni naţionali ai MAI

Florina-Maria Homei

După o competiţie strânsă,  care  s-a desfăşurat, la Poiana Braşov, plutonierul major, Nicolae Bălan şi plutonierul major,  Marian Borgovan se întorc acasă cu titlul de campioni.

Dintre cei 200 participanti,  membri ai IGSU, IGPR, IGJR,IGPF şi ai Aparatului Central, 42 de participanţi au fost din cadrul IGSU. Dintre aceştia, Nicolae Bălan a ocupat locul fruntaş al podiumului, acesta obţinând titlul de campion la cros, 1500 şi 6000 de metri, iar Borgovan Marian a ocupat locul al treilea al podiumului, la proba de aruncarea greutăţii.

Nicolae Bălan a ocupat locul I şi anul trecut în cadrul Campionatului National de Atletism si Cross pe MAI, fapt pentru care plutonierul major  era destul de  familiarizat cu emoţiile acestei competiţii.

“Concursul a fost destul de greu, dat fiind faptul că la start au fost aliniaţi sportivi foarte bine pregatiţi ”, a declarat Nicolae Bălan.

Dacă în luna februarie, Marian Borgovan era decorat de către însuşi preşedintele ţării noastre, astăzi se întoarce campion, ocupând acelaşi loc ca şi în anul precedent la această competiţie.

“ Această competiţie a fost dificilă, pentru mine, deoarece avem colegi care participă la concursuri naţionale şi internaţionale de aruncări. Este destul de dificil să ştii că ai concurenţi care participă la acest tip de competiţii”, a declarat Marian Borgovan.

Superiorii celor doi plutonieri majori, dar şi colegii acestora, se declară foarte mulţumiţi de rezultatele lor, acest lucru reieşind şi din postarea pe care o găsim pe pagina oficială de Facebook a IGSU Bistriţa:

“Mandri de campionii noștri

Pompierii au câștigat cele mai multe medalii la Campionatul de atletism și cros al MAI, adjudecând primul loc in clasamentul general al competiției, organizată de Centrul Cultural al MAI.

Rezultatele obţinute de către salvatori demonstrează, încă o dată, că latura sportivă completează suita calităţilor pe care le deţin: curaj, devotament şi onoare.”

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]