Europarlamentarul Daniel Buda (PNL): Mergeţi la urne, daţi un vot util! PNL este cel mai capabil să vă reprezinte interesele

Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, le cere bistriţenilor să se prezinte la vot în 26 mai şi să dea un vot util pentru ţară, în condiţiile în care PNL este de departe cel mai capabil partid care să le reprezinte interesele la nivelul Uniunii Europene.

         „Mesajul meu către cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud este să meargă pe 26 mai la vot, să dea un vot util pentru România, să deschidă ochii şi să vadă care sunt partidele şi europarlamentarii care le pot reprezenta interesele cel mai bine la nivel european. Partidul Naţional Liberal este de departe cel mai capabil să le asigure interesele la nivel european, partid care are un cuvânt de spus în ceea ce priveşte politicile la nivel european, partid care face parte din cea mai mare familie politică la nivel european, partid care poate să aibă cea mai mare influenţa în ce înseamnă politicile la nivel european. Să nu-şi risipească voturile către alte partide politice”, a transmis Daniel Buda.

         În context, eurodeputatul liberal a menţionat că PSD este „îngheţat în relaţiile cu Partidul Socialist European”, în timp ce ALDE riscă să fie dat afară din familia liberală, cel mai probabil în luna iunie. „Venim şi pe partea dreaptă, ca să nu ne doară capul, pentru că suntem competitori cu tot ceea ce înseamnă viaţa politică în România şi la nivel european. Doar le spun atât: cred că românii vor să se bucure mai departe de dreptul de proprietate auspra bunurilor pe care le au în patrimoniul lor astăzi. Să fie atenţi sub acest aspect. Cred că pentru noi, pentru români este extrem de important să trăim mai departe în sânul şi interiorul familiei şi nu în alte forme pe care unii şi le doresc. Pentru noi familia este sfântă, este sacră şi nu vom permite nimănui, niciodată, să pună sub semnul întrebării tot ceea ce înseamnă familia”, a declarat Daniel Buda.

         Nu în ultimul rând, acesta a ţinut să precizeze că aceste forţe politice de dreapta din România nu şi-au stabilit foarte clar opţiunea la nivel european. „Aceste forţe de dreapta care astăzi se erijează în posibilii guvernanţi sau reprezentanţi ai României la nivel european nu au o opţiune clară cu privire la familia politică din care ei vor face parte. Este inadmisibil ca tu, partid politic, alianţă, să nu ai o opţiune clară cu privire la familia politică din care tu vei face parte. PNL este partidul care face parte din cea mai puternică familie politică, avem relaţii excelente cu viitorul preşedinte al CE, Manfred Weber, astfel încât acest partid are posibilitatea să-şi spună punctul de vedere de politicile de la nivel european”, a mai spus Daniel Buda.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]