Eurodeputatul Rareş Niculescu conferenţiază pe tema viitorului agriculturii în UE

Deputatul european Rareş Niculescu, reprezentant în P.E. din partea PD-L, va susţine, sâmbătă, la Bistriţa, o conferinţă care va aborda „Orientările şi provocările viitoarei Politici Agricole Comune (PAC)”, ca urmare a invitaţiei transmise de liderul PD-L BN, deputatul Ioan Oltean. La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi din zona marilor producători din industria alimentară, furnizori de utilaje agricole, fermieri, dar şi administratorii instituţiilor de profil şi oficialităţi ai judeţului nostru. Întâlnirea va fi găzduită de Palatul Administrativ de la ora 10.00.

Politica Agricolă Comună a UE este una dintre cele mai vechi politici ale Uniunii Europene, fiind supusă mai multor reforme în ultimii 15 ani. PAC a fost transformată într-o politică multifuncţională care sprijină orientarea către piaţă a producţiei agricole europene, dar contribuie la conservarea zonelor rurale şi la asigurarea unei producţii ecologice durabile.

Eurodeputatul Rareş Niculescu este vicepreşedinte al Comisiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a Parlamentului European, membru supleant al Comisiei pentru Piaţa Comună şi Protecţia Consumatorului, el reprezentând din partea democrat-liberalilor zona de nord-vest a Transilvaniei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]