Editura Napoca Nova redactează Antologiei Napoca Nova

Editura Napoca Nova a început redactarea Antologiei Napoca Nova (Nr. 5), închinată anotimpului hibernal, care va vedea lumina tiparului la jumătatea lunii decembrie.
Secțiunile sunt: poezie, proză, critică/istorie literară, eseu, epigrame/divertisment.
Autorii sunt invitați să expedieze materialele lor în format electronic max. 20 pag. format A5, font Times New Roman 12, cu diacritice, într-un singur fișier/autor, indiferent dacă textele sunt destinate uneia sau mai multor secțiuni.
Întrucât demersul nostru are drept scop promovarea literaturii române de calitate, nu facem niciun fel de partizanat cultural sau de altă natură, de aceea invităm alături de noi atât scriitori consacrați, cât și creatori aflați la început de drum sau cu prezență discretă în lumea literară, indiferent de afilierea lor la vreo grupare artistică sau organizație profesională de profil.
Editura își rezervă dreptul de a refuza materialele cu conținut trivial, denigrator sau care aduc atingere demnității naționale sau limbii române.
Editura Napoca Nova suportă integral costurile de editare, redactare, corectură, aranjare în pagină, prelucrare grafică și realizare coperte. Pentru eficientizarea cheltuielilor cu hârtia și tiparul, îi rugăm pe colaboratorii noștri să facă precomandă pentru un număr de 3 exemplare din carte (la prețul de aprox. 50 lei/3 exemplare). Autorii vor putea achiziționa cărțile în cadrul lansării din luna decembrie sau în colet, expediat la adresa desemată de dvs.
Așteptăm materialele dvs. până în 26 noiembrie 2014! Ne puteți scrie la adresele: [email protected] ; [email protected] ; [email protected] ; [email protected] .
Vă rugăm să însoțiți fișierul cu materialele de publicat cu o precomandă și de adresa la care doriți să vă fie expediate cărțile. (Persoanele care doresc să primească pachetul cu un curier rapid sunt rugate să precizeze aceasta în scris și să dea un număr de telefon la care vor fi contactate de firma de curierat.) Nu se percepe nicio taxă în avans, coletul va fi achitat în momentul ridicării sale de la poștă.
Împreună, prin paginile noastre, putem face lumea mai frumoasă!

Voichița Vereș,
director al Editurii Napoca Nova

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5