Ducu Bertzi, „Cu primăvara în suflet” pentru copiii cu dizabilităţi

La Biserica Evanghelică din Bistriţa, în organizarea Rotary Club Bistriţa – Nosa şi a BES (Blouty&Science) s-a organizat un superconcert caritabil pentru proiectul „Denta”, fondurile acumulate fiind destinate asigurării intervenţiilor chirurgicale dentare pentru copiii cu dizabilităţi din România, care sunt destul de numeroşi. Sub sigla „Cu primăvara în suflet” s-a desfăşurat un concert de o sensibilitate şi calitate extraordinare, în cadrul turneului desfăşurat în ţară, la care marele artist şi cantautor Ducu Bertzi a electrizat şi a stors lacrimi asistenţei, făcând un regal de superclasă de muzică folk, în tandem şi cu artistul consacrat şi maestru al viorii, violonistul Mihai Neniţă. În deschiderea evenimentului a vorbit preşedintele Rotary Club Bistriţa – Nosa, Marin Mic, şi Martha Maria Mocanu de la Rotary Internaţional District 2241 România – Republica Moldova, care au subliniat rolul, importanţa evenimentului, valoarea artiştilor şi a repertoriului, mulţumind primarului Bistriţei, ing. Ovidiu Creţu, pentru facilităţile oferite, edilul fiind prezent la eveniment. A concertat în cadrul spectacolului şi valoroasa formaţie „Momentum Orchestra”, având ca dirijor pe cunoscutul Vlad Mateescu.
Sponsorii acestui act caritabil au fost Cabinetul Notarial Vaida Marsineta, SC Leoni, Transilvania Broker, RCB Eletro 97 şi SC Astrahan, iar cei prezenţi la concert au făcut donaţii de minimum 20 lei.
O seară magică, de o rezonanţă aparte, într-un spaţiu atipic, dar pentru o cauză nobilă, cu mulţumirile de rigoare din partea numeroşilor spectatori, inclusiv pentru preotul de la Biserica Evanghelică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5