Dorel Cosma şi Elena M. Cîmpan, lecturi în avanpremiera viitoarelor volume

Societatea Scriitorilor Bistriţeni „Conexiuni” i-a invitat pe iubitorii de literatură la întâlnirea cu scriitorii Dorel Cosma şi Elena M. Cîmpan, care au citit din volumele în pregătire
„E vorba de o avanpremieră, cei doi colegi ai noştri – Dorel Cosma – directorul Palatului Culturii şi Elena M. Cîmpan, care un deceniu a condus acest cenaclu, au în pregătire noi apariţii editoriale din care vor lectura, lansările urmând să fie cât de curând”, a declarat Zorin Diaconescu, preşedintele „Conexiuni”.
„Conexiunile ne-au legat de-a lungul anilor şi au făcut să avem posibilitatea de a ne afirma. Ne bucurăm că suntem parte din „Conexiuni” şi că volumele noastre îşi urmează drumul pornind din acest punct, de la Palatul Culturii. Volumul ce va apărea curând se numeşte „Intrarea în timp””, a spus, printre altele, Elena M. Cîmpan, după care a susţinut un recital de versuri.
Înainte de a lectura din volumul în pregătire – „Sete de linişte”, Dorel Cosma a prezentat revista „Mărturii culturale”, în care se găseşte un grupaj de versuri al scriitorilor bistriţeni şi proaspăta apariţie - „Valori mediologice” al lui Augustin Ostace, care urmează să fie lansată în curând.
La finalul întâlnirii, Zorin Diaconescu a propus lansarea unui proiect cu videopoeme în care un autor să recite din versuri, iar poetul să-şi facă propria regie la videoclipuri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]