Doina Pană (deputat Colegiul 1): Ştiu, pot şi vreau să vă reprezint interesele în Parlament

Adriana Doina Pană, candidat USL pentru funcţia de deputat în Colegiul 1 (Bistriţa-Livezile), crede într-o Românie puternică, în care nu se închid spitale, în care tinerii nu pleacă, ci se întorc acasă, în fapt o Românie a normalităţii.

„La puţin timp după ce am intrat în politică am înţeles cât de adevărate sunt vorbele care spun că răul se dezvoltă când binele stă deoparte. (...) Vreau să fiu vocea tinerilor, a părinţilor şi a bunicilor cu care mă întâlnesc zi de zi prin natura profesiei mele de dascăl. Le cunosc toate problemele, pentru că sunt şi problemele mele. Cunosc problemele ţăranilor, pentru că sunt fiică de ţăran. Cunosc problemele pensionarilor, pentru că mama mea este pensionar”, a declarat, vizibil emoţionată, Doina Pană, la mitingul electoral.

Aceasta a menţionat că noul Parlament are rolul de a rezolva aceste probleme, prin legi potrivite, puse în practică de Guvernul USL.

„În politică, ca şi în viaţă, trebuie să pui umărul, să te implici, să schimbi, să-ţi pese, să faci bine pentru semenii tăi. În acest moment, în faţa dumneavoastră mă angajez să fiu un foarte bun deputat, pentru că ştiu, pot şi vreau să vă reprezint cu adevărat interesele în Parlament”, s-a angajat în faţa a peste 1500 de oameni Doian Pană.
Finalmente, Pană a precizat că românii nu vor sta nepăsători pe 9 decembrie, şi vor pune umărul prin votul lor la schimbare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]