Doi jandarmi bistriţeni, pe podium la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness

Nu mai puţin 112 sportivi din mai multe judeţe din ţară au participat la cel mai recent Campionat Naţional  de Culturism şi Fitness, organizat la Mediaş, informează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud. 

              Plutonierii Alexandru Sucutărdean şi Ciprian Purcari au participat la această competiţie la două categorii distincte, men physique -179 cm, respectiv men physique + 179 cm. Plutonierul Alexandru Sucutărdean a ocupat locul I pe podium, obţinând medalia de aur la categoria sa, iar plutonier Ciprian Purcari, cu toate că s-a aflat la prima participare la un asemenea concurs, a ocupat locul II.

             Atât Alexandru Sucutărdean cât şi Ciprian Purcari au absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni şi sunt încadraţi la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

             Cei doi se antrenează zilnic la sala de sport, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi, Alexandru fiind mentorul colegului său Ciprian.

             Pentru Alexandru, acesta este cel de-al patrulea premiu obţinut în mai puţin de 1 an. În septembrie 2016 a ocupat locul 3 la Cupa Federaţiei Române de Culturism şi Fitness de la Bistriţa, locul 3 la Campionatul Internaţional de la Dej şi locul I la Cupa României.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]