Directorul Liceului Tîrlișua, consilierul judeţean Mihai Forai, oprit în trafic

Elevii clasei I de la Liceul Tehnologic din Tîrlișua, sub îndrumarea învățătorului Rusu Alin, agentului șef Stan Nicolae și agent Rus Ana Adriana, au desfășurat câteva activități în cadrul programului ,, TEDI-ȘCOALA SIGURANȚEI !,,.
După salutul de bun-venit adresat de învățătorul clasei, domnul agent șef Stan Nicolae le-a vorbit elevilor despre importanța și responsabilitățile muncii de polițist, regulile de deplasare spre și de la școală acasă, apelarea numărului de urgență 112, reguli de circulație rutieră, siguranța acasă, la școală, la joacă.
Asistat de doamna agent Rus Ana Adriana, a împărțit elevilor materiale informative, a prezentat dotările materiale ale unui polițist în caz de intervenție. Au urmat întrebările adresate de către elevi, acestea făcând dovada unui feed-back pozitiv întru totul realizat.
Punctul forte al întregii activități - partea practic-aplicativă.
În grupe de câte trei elevi au fost plimbați cu mașina de poliție, li s-au pornit girofarul și sirena, totodată explicându-li-se și motivele pentru care acestea au dreptul de a fi puse în funcțiune, apoi fiecare elev s-a transformat preț de câteva minute în mic agent de poliție rutieră, fapt care i-a încântat...!!! Printre cei cărora li s-au cerut actele la control se numără şi directorul liceului, Mihai Forai, consilier judeţean. Micii poliţişti nu au constatat însă nereguli.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]