Dincolo de aparenţe: Carmen Harra, drumul de la Bistriţa la Miami!

Artista a locuit pe Str.Albert Berger din Bistrita

Aveam 10 ani, dar înţelegeam că fetele alea trei din Trio Expres cântă şi dansează altfel decât o făceau doamnele şi domnii care cântau la televizor. Mă fascina pe atunci, la fata din mijloc, părul ei mare, înfoiat, tapat şi creţ şi mi se părea că are buzele prea groa­se... buze care mult mai târziu în Ame­ri­ca au fost augumentate!
Doamna din mijlocul tru­pei era Carmen Mureşan. Am fost asal­tată cu întrebarea: De ce ai chemat-o în emi­siune? Din curiozitate. Din dorinţa de a-i pune întrebări pe care alţi moderatori le-au ratat. Zis şi făcut! Carmen Harra, aşa cum o cunoaştem noi de la televizor de vreo doi ani încoace, şi-a luat numele de Harra de la bunica ei, bunica ei care a fost căsătorită cu poetul Octavian Goga. Asta ca să în­ţeleagă toată lumea de ce Harra! Dincolo de aparenţe, povestea lui Carmen e fascinantă... A intrat în cercuri exclusiviste ame­ri­cane datorită darului ei de a face premoniţii.

Prima clientă de elită, actriţă Candice Bergen. După ea, Carmen a avut acces la clubul celor bogaţi şi la faimoasele petreceri de la Hollywood, unde, spune ea, lumea stătea în linie ca să-i vorbească. De cum a pătruns în Antena 2, în camera unde toţi invitaţii sunt pudraţi pentru sticlă, atmosfera s-a electrizat. Întrebările stăteau pe buzele tuturor, dar toate persoanele de faţă făceau coversaţie de complezenţă. Ştiam, intuiam că fiecare dintre cei care se învârteau pe lângă ea aşteaptă...

Aşteptam şi eu! Am avut în Carmen Harra un invitat cu care am putut vorbi despre lumea de dincolo, despre semne, interpretări, despre soarta şi întâmplări deloc întâmplătoare. Şi pentru prima dată în viaţa mea am putut să întreb: „La câtă vreme după ce soţul tău s-a stins din viaţa ai putut să comunici cu el?” După 600 şi ceva de interviuri să am ocazia să pun o astfel de întrebare pentru prima oară şi să n-o fac? Ei bine şi asta a fost un motiv că întâlnirea noastră să se producă. Răspunsul a venit, cum au venit şi celelalte... sigur şi prompt. Iar telespectatorii s-au împărţit în cei care cred şi cei care fac băşcălie.

Nici un alt invitat n-a mai suscitat un asemenea interes şi discuţii ca românca milionară în dolari, pornită de la Bistriţa şi ajunsă în buricul Manhattanului.Pe site-ul ei www.carmen hara.com, am găsit următoarele: Ofer consultanţă privată la telefon. Pentru 15 min., 200 dolari, pentru 20 de minute, 300 de dolari, pentru 30, 400 de dolari. Pentru o oră, 600!

Autor: FLORENTINA FÂNTÂNARU
http://www.jurnalul.ro

Biografie
Carmen Hara s-a nascut la Bistrita, a locuit pe Str.Albert Berger
a absolvit Scoala de arte din Bucuresti in 1978, apoi a obtinut Ph. D. la Albert University.

Cariera:

Are master la Somerset University, si este psiholog. Carmen a cochetat si cu muzica, intre 16 si 30 de ani a fost cantareata si compozitoare, avand succes mare. A scos 12 albume si a avut concerte si turnee atat in Romania cat si in strainatate in tari ca: Franta, Italia, Suedia, Germania Marea Britanie si altele.

In 1983 s-a mutat in Statele Unite ale Americii, si a devenit una dintre cele mai cunoscute clarvazatoare ale timpurilor noastre . Carmen vorbeste fluent cinci limbi straine: engleza, franceza, italiana, maghiara si germana si este hipnoterapeut atestat, astrolog, numerolog si astrofiziognomist.

In prezent locuieste la New York. Vestita clarvazatoare a aparut in emisiuni la Today, Fox News, Good Day New York si multe alte emisiuni. Prin darul ei a ajutat presedinti, sotii de presedinti, directori de pe Wall Street, altete regale si celebritati de la Hollywood. Carmen Harra si-a inceput "cariera" de consilier in America cu actrita Candice Bergen, caruia i-a spus in anul 1992 ca sotul ei va deceda si ca fiica sa va avea nevoie de o operatie pe cord.

Ambele predictii fiind confirmate Carmen Hara a prezis colapsul Uniunii Sovietice, moartea lui John Kennedy Jr. , scandalul presedintelui Clinton si evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acuratete mai mare de 90%.

Pe scurt despre Carmen Hara:

Nume: Carmen Hara
Alias: Prezicatoarea Hollywood-ului
Locul nasterii: Bistrita, Romania
Data nasterii: 24 martie 1955
Zodie: Berbec
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Casatorita
Copii: trei
Ocupatie: Astrolog, numerolog, astrofiziognomist, hipneterapeut atestat
Studii: Scoala de arte din Bucuresti

De ce este faimoasa Carmen Hara?

Carmen Hara s-a facut cunoscuta in intreaga lume datorita prezicerilor pe care le-a facut, colapsul Uniunii Sovietice, moartea lui John Kennedy Jr., dar si evenimentele de la 11 septembrie, si care s-au adeverit.

De ce ne place Carmen Hara?

Clarvazatoarea Carmen Hara a castigat aprecierea multor oameni datorita faptului ca este o buna prezicatoare, care prezice evenimentele karmice majore din toata lumea cu o acuratete de 90%.

http://biografii.famouswhy.ro/carmen_hara

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]