Din 6 septembrie, CS Gloria 2018 va avea un nou director interimar

Consilierii judeţeni vor aproba, în şedinţa ordinară de joi, numirea, pe o perioadă determinată de două luni, a unui director interimar al Clubului Sportiv „Gloria 2018" Bistriţa-Năsăud. Astfel, începând cu data de 6 septembrie, această funcţie va fi preluată de Marius Pintea, cel care va coordona, organiza şi conduce activitatea clubului. De altfel, pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean vor fi supuse dezbaterii şi criteriile şi procedura de selecţie şi numire a directorului clubului.

În prezent, funcţia de director interimar este deţinută de Radu-Alexandru Moldovan, de fapt antrenorul secund al echipei de handbal. În data de 5 septembrie, contractul individual de muncă încetează de drept, iar până la desfăşurarea concursului se impune asigurarea interimatului.

Marius Pintea este cel care a contribuit la aducerea lui Xavier Pascual, antrenorul Barcelonei, la naţionala masculină a României. Pintea a trăit 12 ani în Spania, acolo unde şi-a început activitatea de arbitru, domeniu în care a activat 12 ani şi unde s-a împrietenit şi cu renumitul antrenor.

Marius Pintea este manager la Professional Sport Solutions din Cluj-Napoca, companie dedicată sportului, care oferă servicii de consultanţă sportivă, de la organizare de evenimente sportive, cantonamente pentru diferite ramuri sportive, reprezentare de jucători. Prin această firmă, la Cluj-Napoca va ajunge în această toamnă, de exemplu, Barça Academy.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5