DGASPC BN va demara un nou curs pentru asistenţi maternali profesionişti! Vezi ce condiţii trebuie să îndeplineşti!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa- Năsăud are intenţia de a demara un nou curs pentru pregătirea iniţială a solicitanţilor în vederea atestării şi angajării ca asistenţi maternali profesionişti. Astfel, marţi, 26.02.2019, la ora 10.00, invităm persoanele interesate de pe raza judeţului, la o întâlnire care va avea loc la sediul instituţiei noastre din Bistriţa, strada Sucevei, nr. 1-3, pentru a afla mai multe informaţii despre sistemul de asistenţă maternală şi demararea procesului de recrutare şi selectare a celor interesaţi.

Condiţiile minime pentru a deveni asistent maternal profesionist sunt:

-          Persoane cu vârsta cuprinsă între 25-50 de ani;

-          Absolvenţi de minim 10 clase;

-          Să mai existe un venit în familie;

-          Familia să dispună de un spaţiu de locuit, cu minim 2 camere şi cu posibilitatea amenajării unui loc confortabil pentru copiii plasaţi;

-          Să nu existe probleme medicale grave în familie;

-          Membrii familiei să nu aibă probleme legate de cazierul judiciar;

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm sa ne contactaţi la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa- Năsăud, din Bistriţa, strada Sucevei nr. 1-3, sau la numerele de telefon 0263-232384 sau 0753-317464, persoane de contact- Oniga Veronica şi Flaviu Bercea. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]