Deputatul Suciu: Bistriţa-Năsăud, un exemplu în derularea proiectelor, în infrastructura de apă şi apă uzată

Prezent la lucrările conferinţei naţionale „Apa – sursă de viaţă şi civilizaţie, componentă a mediului, element esenţial pentru o viaţă durabilă”, deputatul Daniel Suciu a menţionat că organizarea celei de-a II-a ediţii la Bistriţa nu este întâmplătoare, asta după ce ultimii doi miniştri ai Apelor şi Pădurilor sunt din Bistriţa-Năsăud.

          „Aţi venit în judeţul în care în ultimii şase ani s-au promovat, s-au încheiat, sunt în curs  de executare proiecte în valoare de peste un miliard de euro, iar o parte foarte importantă din acest miliard de euro are legătură cu apa, canalizarea. Sunteţi într-un judeţ care poate fi dat ca exemplu din acest punct de vedere (...). Dacă vine vorba de Parlamentul României, de colaborarea dintre Guvern şi Parlament, de tot ceea ce înseamnă legislaţie în domeniul apelor, vreau să vă asigur că în mine şi în colegii mei parlamentari veţi avea un partener de dialog şi un om care va încerca să transpună în legislaţie tot ceea ce propuneţi dumneavoastră”, a declarat deputatul Suciu.

          Parlamentarul bistriţean a promovat, în faţa invitaţilor din ţară, şi proiectul de extindere şi modernizare a infrastructurii de apă şi apă uzată din Bistriţa-Năsăud, care după finalizarea celei de-a doua etape, undeva în 2023, va însemna ca 95% din populaţie să fie racordat la apă potabilă, iar 75% din populaţie la reţeaua de canalizare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]