Deputatul Ionuţ Simionca: România, țara mea, nu se intersectează cu România statului #paralel!

Tot mai des auzim în spațiul public vorbindu-se de Statul #paralel, cea mai mare prostie debitată de specialiștii în dezinformare ai actualei coaliții de guvernare.

Singurul Stat #paralel este cel al Guvernului care stă nepăsător fără să facă ceva bun pentru România, nimic pentru români, fiind, în realitate, #paralel cu problemele și necesitățile cetățenilor!

Câteva exemple notabile trebuie enumerate:

-         Guvernul a atins performanța de a avea un sistem de sănătate #paralel cu nevoile pacienților;

-         Guvernul a adus învățământul la stadiul în care #paralel cu ce învață la școală, copiii noștri nu mai înțeleg nimic și trebuie să apeleze la meditații pentru a nu ajunge în postura jenantă a actualilor miniștri, care taie „pamblici” degeaba;

-         Membrii Guvernului PSD-ALDE nu au nicio tresărire atunci când salariile românilor scad, le pasă doar să-și crească propriile venituri și să livreze, în #paralel, contracte grase clienților lor politici;

-         Guvernanților nu le pasă că a crescut prețul combustibililor cu aproape 20%, pentru că ei trec #paralel cu benzinăriile, au mașini de serviciu pentru care nu plătesc combustibil;

-         Niciunui membru al guvernului nu-i pasă că în urma politicilor economico-financiare falimentare marca PSD-ALDE sute de IMM-uri se vor închide, guvernul pasiv și #paralel obținând în viitor contraperformanța ca mii de români să rămână fără un loc de muncă, mai ales după „revoluția fiscală”;

-         Guvernul Dragnea varianta 3.0 are un singur scop, la fel ca și cele dinaintea sa, să-i înnebunească pe români cu tot felul de aberații și, în #paralel, să caute scuze pentru modul deficitar în care conduc România, iar atunci când își dovedesc incompetența, la fiecare șase luni să vină alții, care evoluează to #paralel cu guvernarea.

Domnilor guvernanți, puneți-vă pe treabă și intersectați-vă cu munca cinstită!

Treziți-vă la realitate sau plecați acasă!

Românii nu vor mai accepta mult minciunile, mizeriile și aberațiile coaliției PSD-ALDE și nu mai este mult până când se vor #intersecta cu voi și vă vor face să evoluați în #paralel cu guvernarea.

 

.

Comentarii

13/02/18 13:54
just

dacă ştiţi totul de ce nu aplicaţi? Un savant a spus :să măsurăm ce are unităţi de măsură! Pentru ce nu are să facem! Domnia voastră cu ce unităţi de măsură operaţi -Pe coada unui bou ce de la plug venea(obosit,transpirat şi poate-ngrijorat ) muscoiul şi-a oprit periplu-nveninat. Un porumbel l-a întrebat -de unde vii-de la arat_ De la arat ,pe dracu -cu aripile- uscate-pe când pe boi îi trec sudori pe spate! Şi fără de cruţare îl înghiţi -dar regretă - nu-i bun nici....( CĂUTAŢI CONTINUĂRI)

13/02/18 22:04
Gavrilă Moldovan

PMP-ul nu poate aplica, domnule Just,deoarece nu are majoritatea parlamentară. Este în opoziție și propunerile lor nu trec fără votul PSD-ALDE. În cazul de față se potrivește fabula „Câinele și cățelul”, dacă ne gândim la raportul de forțe din Parlament.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]