Deputatul Ionuţ Simionca (PMP): Trebuie să facem și să finanțăm programe de readucere în țară a bistrițenilor!

Deputatul Ionuţ Simionca (PMP) consideră că trebuie promovate o serie de programe, astfel încât bistriţeniiplecaţilamuncă în străinătate să revină acasă, alături de familii. Acestai-a întrebat pe bistriţeni, pe pagina sa de facebook, dacă doresc să plece la muncă peste hotare, iar din cele 764 de răspunsuri, 93% au fost afirmative.

„Am văzut în presa de la noi, din Bistrița, datele publicate de Instituția Prefectului, unde se arată că anul trecut doar 94 de bistrițeni au cerut adeverințe pentru a munci în altă țară. Am vrut să verific cifrele prefecturii așa că m-am gândit să vă întreb pe voi și să vedem cum stă treaba. Am creat un sondaj pe pagină cu întrebarea “Mai pleacă Bistrițenii in la munca străinătate?” Așa cum mă așteptam, rezultatele obținute în numai 24 de ore sunt total diferite: din 764 de voturi, 93% au răspuns cu “Da!”, o dovadă clară a bunei guvernări PSD-ALDE din ultimii ani.
Dacă într-adevăr lucrurile ar sta mai bine, românii nu ar mai pleca în număr atât de mare peste graniță și nu ar mai lăsa locul liber pentru vietnamezi, egipteni, nepalezi sau chinezi. Trebuie să facem și să finanțăm programe de readucere în țară a bistrițenilor care doresc să revină acasă, la cei drag
i”, declară parlamentarul PMP.

 

Comentarii

06/02/19 13:33
cititor

Desfiintzati statul roman, faceti-l "anexa "al unei tzari din aceasta UE... cu slariile si toate drepturile celor de acolo... si atunci VOR MAI VENI INAPOI POATE CA ... !
DOOOMNULE DRAGA, CINE-I "DUS "... " DUS RAMANE " si vin inapoi doar cine efectiv nu se poate descurca acolo pentru ca se imbolnaveste ori " crapa " sau face potlogarii si fuge de autoritatile unde le-a comis !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5