Deputatul Daniel Suciu: Coaliția majoritară are buget votat! Până și ajutorul de înmormântare a fost diminuat

După vreo 3 zile și ore prin noapte, coaliția majoritară are buget votat. Că e al ei, nu al nostru sau al oamenilor. Fără pensii mărite, fără sprijin pentru antreprenori, fără alocații, fără bani în agricultură, fără start-up, fără vouchere de vacanță, fără gratuitate pentru studenți, fără investiții în sănătate, fără cofinanțări pentru autoritățile locale. Până și ajutorul de înmormântare a fost diminuat, că nu a scăpat nimic. Da, acum românii știu și vor simți binefacerile celor #dedreapta!

sursa: facebook Daniel Suciu

Comentarii

03/03/21 11:01
Remus

E normal ca toate amendamentele opoziției să fie respinse, din moment ce-i varba despre solicitări bugetare aberante sau fără acoperire.
Pe vremea când Ministerul Dezvoltării era condus de Elena Udrea, acesti PSD-isti criticau de zor că se fac săli de sport si stadioane fără rost in timp ce prioritătile sunt cu totul altele. Ulterior când Ministerul Dezvoltării in guvernul Dăncilă a devenit acest Daniel Suciu, un neica-nimeni pe care nu-l duce capul a alocat bani prin CNI pentru o sală polivalentă in Unirea, investitie inutilă in timp ce Bistrita are alte priorităti. Ce rost are să mai faci o Sală Polivalenta la dracu-n praznic, pe pasunea din Unirea, când orasul Bistrita mai are o asemenea sală in oras, unde spectatorii pot ajunge mai usor chiar pe jos. Cu acei bani putea fi făcute investitii in sanatate sau educatie. Chiar si in domeniul sportului, putea fi construit un bazin olimpic acoperit sau un patinoar artificial de care orasul nu dispune in prezent.

03/03/21 11:43
un cetatean

Mai schimbati placa, sunteti disperati ca va pierdeti sinecurile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5