Deputat Doina Pană: Trei victorii la CCR pentru români şi România!

3 victorii la Curtea Constituţională a României pentru parlamentarii PSD, de fapt 3 victorii_pentru_români_și_România, anunţă deputatul social-democrat Doina Pană.
 

"Deciziile CCR spun că: Da, terenurile agricole nu se vor mai vinde străinilor! Da, se suspendă pe 2 ani vânzarea firmelor de stat străinilor (CEC și Eximbank-singurele 2 bănci românești erau în mare pericol să fie vândute "pe 2 lei" de guvernarea PNL)! Da, salariul minim anual va crește prin raportare la coșul minim de consum! Cine a atacat la CCR și aceste 3 legi inițiate și votate în Parlament de PSD? Răspunsul e același: PNL! Vă las să trageți singuri concluzia, dragi prieteni, pe cine reprezintă în Parlament/Guvern PNL -ul!", este mesajul transmis de parlamentarul bistriţean Doina Pană. 

Comentarii

15/07/20 10:44
un cetatean

La cele trei victorii mai adaug doua: fostul premier PSD Victor Ponta dovedit plagiator al tezei de doctorat, si Darius Valcov,fostul consilier al premierului PSD Viorica Dancila,dovedit tot plagiator al tezei de doctorat.Acestea sunt valorile PSD care ne-au hotarat destinele!

15/07/20 18:31
Nick

Felicitări, doamna deputat. Ați pus țara pe drumul părăsit de Grecia,fixând alocații pentru romi și pensii pe care nu se știe de unde le vor primi. Știți ce zic pensionarii? Doamne, de le-am primi măcar pe astea de acum cu pandemia asta. Este adevămairat ce se spune, că „CCR e filiala dv.”condusă de dl.Dorneanu?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5