De Florii, Alexandru Pugna s-a reîntors în satul copilăriei, unde a cântat în strana bisericii, alături de Mariana Anghel

Primăria şi Consiliul Local Căianu Mic, alături de Parohia Ortodoxă, au organizat în duminica Floriilor, concertul extraordinar „Veniţi creştini la rugăciune”. Artistul Alexandru Pugna s-a reîntors cu drag în satul copilăriei, acolo unde cânta în strana bisericii, în pragul sfintelor sărbători, alături de îndrăgita artistă Mariana Anghel, dar şi de fratele acesteia Marcel Anghel, care a întregit recitalul de rugăciuni cântate cu versuri din lirica religioasă.
Aranjamentul muzical a fost asigurat de grupul cameral instrumental Cantores, dirijat de prof. Petrişor Varga, iar grupul vocal Anghelos, dirijat de tânărul interpret Traian Stoiţă, a întregit atmosfera de sărbătoare în faţa credincioşilor ce au umplut biserica.
“Au fost momente de mare emoție, de trăire și înălțare spirituală pe care le-am trăit din plin în această seară la Biserica în care m-am botezat și unde revin cu mare drag de fiecare dată. Nicăieri nu am trăit emoțiile de aici, de ACASĂ. Mulțumesc în primul rând Bunului Dumnezeu, Părintelui Alexandru Gherghel și Primarului Paul Știr, oameni minunați, pentru bucuria zilei de azi. Deasemenea mulțumesc Mariana Anghel, Marcel Anghel, Grupul Cantores, Grupul Anghelos, tuturor celor prezenti pentru bucuria întâlnirii. A fost mirific, înălțător. Să aveți cu toții bucuria trăită de mine, iar Sfintele Sărbători să le petreceți în tihnă, pace și bucurie” a declarat ministrul secretar de sta Alexandru Pugna.
Printre invitaţii primarului Paul Ştir şi a părintelui Alexandru Gherghel s-au aflat preoţi de pe Valea Ţibleşului, alături de protopopul Becleanului – Doru Zinveliu, subprefectul Ciprian Ceclan, primarul din Târlişua – Vlăduţ Purja, directorii liceelor de pe Valea Ţibleşului – Mihai Forai (consilier judeţean) şi Ovidiu Boca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]