Cum sa iti organizezi o nunta ca in povesti cu un buget restrans?

Asteptam cu ardoare ziua nuntii, tocmai pentru ca in acel moment vor prinde culoare toate visurile adolescentine ce ni se conturau inca de timpuriu in minte, dar si pentru ca atunci ne vom uni pe vecie destinul cu cel al sufletului nostru pereche. Asadar, fiecare detaliu trebuie sa fie perfect, incepand de la locatie si terminand cu valenta tematica pe care o ilustreaza marturiile asezate in dreptul fiecarui invitat.

Si totusi, in acest amalgam se individualizeaza cateva aspecte de care trebuie sa ne ingrijim inca din momentul in care stabilim data nuntii, asta pentru a ne asigura de faptul ca evenimentul nostru va reprezenta un suvenir nepretuit pentru rudele si apropiati nostri, dar si un pas esential pentru definirea cuplului nou format.

Restaurantul pentru nunta - o locatie accesibila, eleganta si volatila

Bineinteles, prima trasatura care trebuie sa caracterizeze un restaurant nunta potrivit nevoilor noastre este reprezentata de "accesibilitate", tocmai pentru ca tarifele percepute pe meniuri pot ajunge sa ne dicteze lista invitatilor si nu ne dorim acest lucru. Daca grila de preturi este una versatila, gata sa satisfaca  la aceleasi standarde calitative atat un buget restrans cat si unul nelimitat, atunci inseamna ca ne-am indreptat atentia catre localul potrivit.

Eleganta spatiului este vitala, asta daca ne dorim ca receptia noastra sa fie una de "poveste", sculptata cu ajutorul accesoriilor si decoratiunilor tematice. Intr-un spatiu ce dispune de o eleganta arhitecturala aparte putem introduce numeroase ornamente, indiferent ca ne gandim la acele decoruri florale inspirate din gradinile paradisului sau la vesmintele din satin ale scaunelor confortabile.

Artificiile si lampioanele - doua accesorii care vor da "viata" petrecerii dumneavoastra

Nu, nu trebuie sa va indreptati atentia catre modele supradimensionate sau cele finisate de un fundal cromatic extravagant pentru a face o surpriza placuta invitatilor dumneavoastra, ci trebuie sa alegeti acele lampioane care va respecta tematica prin culoare, forma si dimensiune. Nuantele pastelate sunt cele mai potrivite pentru a sublinia emotia momentului, dar si pentru a fi in asentiment cu lumina gazduita la interior.

Iar dupa un spectacol cu lampioane, nimic nu este mai potrivit decat un show personalizat cu artificii impresionante, care sa potenteze cerul instelat. Fie ca alegeti sa ii dati "startul" la miezul noptii sau ca doriti sa acompanieze tortul, spectacolul cu artificii se va dovedi o surpriza speciala pentru nuntasi - un moment care va fi imortalizat pe veci in mintea acestora.

Repertoriul artistic este promotorul distractiei

Indiferent daca optati pentru o formatie ce o sa interpreteze live repertoriul la care ati visat sau daca o sa va lasati evenimentul pe mana unui dj experimentat, dumneavoastra trebuie sa constientizati faptul ca trebuie sa alegeti un mix al principalelor genuri muzicale. Da, fiecare invitat prezent la nunta trebuie sa se simta rasfatat in cadrul evenimentului dumneavoastra, iar din aceasta cauza va recomandam un playlist care imbina armonios momentele de muzica usoara cu acelea ce surprind frumusetea folclorului autohton. In final, atmosfera receptiei va reprezenta aspectul care o sa ramana pentru totdeauna imprimat in mintea invitatilor dumneavoastra!

Acestea ar fi cele trei puncte de interes pe care ar trebui sa le bifati inca din prima instanta pe lista organizatorica, asta pentru a va asigura de faptul ca ati pus bazele unei petreceri de cinci stele!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5