Cum a evoluat piața garsonierelor și apartamentelor în regim hotelier

În București regimul hotelier a început să ia amploare în ultimii ani, unitățile de cazare având o mare căutare în rândul turiștilor. Inițial, piața fiind în proces de extindere era comparativ mai scump să contractezi o locuință în regim hotelier, alternativa preferată de cazare rămânând hotelul.

De obicei, turiștii străini, turiștii care vin din alte orașe și oamenii de afaceri apelează la servicii hoteliere când merg în vacanță și în interes de afaceri.

În momentul în care cazarea la un hotel prin intermediul unei agenții este una costisitoare, este luată în considerare varianta mai rentabilă, anume cazarea în regim hotelier în diferite tipuri de locuințe, de la garsoniere la apartamente cu 3 sau chiar 4 camere, în orice zonă din București. Camerele sunt suficient de adaptate la nevoile și cerințele oaspeților.

Ulterior, pe măsura dezvoltării conceptului de cazare în regim hotelier, oferită ca alternativă a cazării standard, piața s-a extins considerabil.Printre zonele în care pot fi găsite garsoniere sau apartamente in regim hotelier Bucuresti se numără: Piața Unirii, Piața Alba Iulia, Moșilor, Mihai Eminescu, Bulevardul Corneliu Coposu, Bulevardul Decebal, Soseaua Fabrica de Glucoză, Bulevardul Dimitrie Pompeiu, Bulevardul Barbu Văcărescu, Piața Muncii, Calea Calarași si Strada Delea Veche. De asemenea, se pot găsi locuințe în regim hotelier și în orașele mai dezvoltate sau cu potențial turistic mare, de asemenea și în orașele dezvoltate din punct de vedere al infrastructurii, cu potențial economic, întrucât atrag investitori străini.

             Avantajul cazării în garsoniere sau apartamente în regim hotelier este că în primul rând poți alege în funcție de locație întrucât sunt dispersate și aproape de centru dar și la periferie, sunt complet utilate, poți contracta astfel de camere la prețuri competitive. De asemenea, pentru acest tip de serviciu, piața, a ajuns în stadiul în care oaspeții pot opta pentru garsoniere și apartamente spațioase de lux, complet mobilate indiferent de durata șederii. Pot fi contractate și pentru câteva ore.

Printre numeroasele avantaje se numără și faptul că déjà toate cheltuielile apartamentului sunt incluse în prețul cazării, spațiul unei astfel de locuințe este mai mare considerabil decât cel al unei camere de hotel. Astfel, oaspetele se poate caza alături de familie, prieteni, parteneri de afaceri, în funcție de scopul călătoriei, în același apartament. Costurile sunt prin urmare mai reduse decât în cazul unei rezervări la hotel iar beneficiile sunt considerabil mai mari.

Pentru  un apartament cu două camere spre exemplu, unde pot dormi mai multe persoane, prețul este de aproximativ 50 euro pe noapte. În cazul unei garsoniere prețul începe de la 35 de euro pentru cartiere periferice, iar prețul unui apartament de 3 camere ajunge la 65 de euro în București în zone apropiate de centru.

          Prin urmare, luând în considerare aspecte precum  serviciile oferite în contractarea  unei  camere în regim  hotelier, de la independența pe care oaspetele o are asupra camerei, comoditățile oferite, cât și prețul mai mic comparativ cu alternativa cazării la hotel piața se află într-o dezvoltare continuă pentru că serviciul știe cum să răspundă cerințelor clienților.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5