CSM Bistrița a învins în deplasarea de la Timișoara, scor 29-43

În etapa a opta a Diviziei A la handbal feminin, CSM Bistrița s-a impus în deplasare, scor 29-43, în fața CSU de Vest Timișoara.

În primele 20 minute, bistrițencele au fost conduse și la o diferență de 5 goluri, dar la pauză au reușit să ia un avans de 4 goluri.

Pentru CSM Bistriţa au evoluat Roxana Caragea şi Claudia Cetăţeanu - portari, Lia Cira (1 gol marcat), Silvia Szabo (6), Simina Vezentan, Andrada Maior-Paşca (7 goluri), Iulia Szabo (2), Oana Cîrstea (5), Tamaş Reka (4), Dorhoi Denisa (1), Cristina Andriţă, Ioana Tamaş (5), Alexandra Ciunt (4), Oana Chirilă (4) şi Geta Diniş Vârtic (4).

Cu acest rezultat, fetele antrenate de Horațiu Pașca și Radu Moldovan își consolidează poziția de lider în Seria B.

Etapa viitoare, CSM Bistrița nu va juca, având timp să pregătească derby-ul cu CSM Cetate Devatrans.

Comentarii

01/11/15 09:09
zitziar

Felicitari echipei si antrenorilor ,avem cu ce sa ne mandrim in Bistrita,avem valoare mai ales ca se vede ca echipa se indreapta catre liga ! Succes in continuare si portarilor care fac alaturi de celelalte fete meciuri frumoase .Portarul Caragea Roxana este super ,tine.o tot asa !

01/11/15 09:23
Luica

Super echipa,meciuri castigate unul dupa altul ,bravooo ! Tineti. o tot asa si ajunge.ti in liga !! Sunt mandru ca avem asa echipa in Bistrita . Hai Caragea iti tinem pumnii ,aperi super si imi place cum din pasele tale dau fetele gol ,tine.o tot asa !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]